Mennyit nyertél volna, ha 2017-ben 100 eurót fektetsz be Kriptovalutaba?! Innen megtudhatod!

2017 egy elképesztő év volt a digitális pénz világában, hiszen a beléjük fektetett tőke több mint  3300%-kal emelkedett, 18 milliárd dollárról  összesen 610 milliárdra ugorva.

 

A híres Bitcoin 2017-ben 1000%-os növekedést produkált, ez viszont még a top tíz legjobb digitális pénz foglalkozó felület közé sem juttatta be.

Itt megnézheted a Kriptovaluta 2017-es helyezését

Tehát, ha 2017 elején 100$-t fektettél volna be, ekkora nyereséggel zártál volna, érmétől függően a következő összeget tehetted volna zsebre:

Ripple: 36.018$ , NEM: 29.842$ , Ardor: 16,809$ stb.

 

A digitális pénz piaca nemrég összeomlott (ahogy az várható volt)

 

Néhányan már biztos tudjátok, hogy a tőzsde ciklikus módon működik, ezért minden ugrásszerű növekedés után jön egy korrekció, vagyis a nagy összegek után az érték visszaesik.

Nézd meg, milyen ismétlődő korrekció történik minden januárban:

 

Ha néhány hónapja fektettél bedigitális pénz, most pedig mínuszon vagy, semmi ok az aggodalomra, a piac hamarosan vissza fog állni.

Sőt, arra bátorítalak, hogy inkább vegyél még többet! Én is ezt tettem, hogy kihasználjam a lehetőséget. 🙂

Ahogy Baron Rothschild is mondja: „Buy when there’s blood in the streets, even if the blood is your own.” (“Akkor is vásárolj, ha vér van az utcákon, még akkor is, ha ez a vér a tiéd.”)

Ha még nem fektettél be Kriptovalutaba (digitális pénzbe, akkor most ragadd meg a lehetőséget, hiszen idén talán ez a legjobb pillanat (ha a grafikonokat nézzük).

Ezr rendívül egyszerűen megteheted, mert kriptoérmét akár két perc alatt is tudsz vásárolni, csak a bankkártyádra, PayPalodra van szükséged, de Etoro segítségével banki átutalással is lehetséges.

Az Etoro egy tőzsdei kereskedésekre alkalmas platform amelyen lemásolhatjuk, követhetjük mások kereskedéseit és ennek segítségével kereshetünk mi is pénzt. Én ezért döntöttem e mellett:

 

  • 4 millióan használják 170 országból
  • Európai bázissal rendelkezik
  • A világ egyik legkedveltebb kereskedő platformja
  • Bármelyik vállalatból tudsz részvényt  vásárolni a segítségével (Apple, Google, Index USA , Index Global stb.)
  • Ahogy írtam, más felhasználók tevékenységét is le tudod másolni és ezzel pénzt keresni (a legsikeresebb vállalkozókra rá tudsz keresni, de az enyémet is le tudod másolni – a felhasználónevem ExqTer)

 

Ha nem vagy benne biztos, hogy készen állsz-e vagy sem befektetni a digitális pénz akkor éredemes tesztelni magad a következő módon:

 

  1. Kattints ide és regisztrálj az Etoro-ra
  2. Töltsd le az alkalmazást az app store-ból
  3. Kövesd az Etoro hírfolyamát (ami nagyon hasonlít a Facebook hírfolyamára), hogy naprakész lehess a kriptopiac eseményeivel

 

Gyere és csatlakozz adigitális pénz Magyarország Facebook csoporthoz ahol még több friss információt tudhatsz meg a kriptovaluták világából és másokkal is beszélgethetsz!

Együtt sokkal informáltabbak és erősebbek vagyunk!

UI.: Ez a cikk az én véleményemet tükrözi adigitális pénz, és nem egy “tőzsdei szakértőét”.

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Shares
Share This