10 modalități prin care te poți îmbogăți rapid

Cum sa faci bani rapid

 

 

Îți dorești să te îmbogățești rapid? Multe persone sunt de părere că bogăția financiară este rezultatul direct al norocului. Eu nu sunt de aceeași părere deoarece există numeroase modalități prin care te poți îmbogăți.
Începând cu anumite schimbări de mentalitate și până la studiul aprofundat, aruncă o privire peste cele 10 modalități prin care te poți îmbogăți incredibil de repede.

1. Stabilește-ți cel puțin patru surse de venit extern
Nu trebuie să te mulțumești cu banii pe care îi primești de la locul tău de muncă. Gândește-te că poți mai mult! Te invităm să treci pe hârtie minim patru feluri prin care îți poți suplimenta venitul. Exemplele sunt numeroase, pornind de la scrierea unei cărți electronice și până la tranzacționarea/plasarea unor produse pe domeniile online. Acest tip de ocupație nu necesită mult timp și nici nu necesită prea mulți bani.

 

2. Învață  în timpul liber
Pentru a avansa în carieră și pentru a deveni bogat, va trebui să îți stăpânești pe deplin toate capacitățile pe care le ai. În plus, pornind de la ideea : „Omul cât trăiește, învață” – va trebui să investești mai mult timp asupra unor studii. Nu ai nimic de pierdut… doar de câștigat. Cu cât ai mai multe informații cu privire la o gamă largă de domenii de activitate, cu atât vei fi mai pregătit pentru a face față oricărei situații. Investește în cărți (de exemplu: psihologie, educație antreprenorială, dezvoltare personală, etc.).

 

3. Stabilește-ți anumite scopuri financiare
„Dacă vei continua să faci ceea ce ai făcut până acum, vei avea de primit ceea ce ai primit și până acum.”
Acesta este adevărul. Fie că ești de acord sau nu. În general, obiectivele financiare a omului de rând nu se ridică peste ideea de a plăti la timp toate facturile. Păi din moment ce ești capabil să îți plătești toate cheltuielile și să îți cumperi săptămânal/lunar strictul necesar, nu crezi că ai putea face mai multe? Încearcă să economisești. Orice bănuț salvat îți va putea, la rândul lui, salva și ție viitorul. Modul în care privești viața contează foarte mult. Nu-ți limita singur orizonturile. Gândește departe ori de câte ori ai ocazia.

 

4. Fă din bani un aliat – nu un inamic
Banii îți vor cumpăra casa, banii îți acoperă cheltuielile, banii îți aduc hrana pe masă. De ce să te plângi din pricina lor? Fă-ți un top al lucrurilor pentru care ești bucuros că ți le poți permite. Ține minte, banii deschid și închid uși – numai tu poți decide ce vor face ai tăi. Acum că ai luat în calcul aceste lucruri, scoate-ți banii la cină – o merită!

 

5. Rezolvă săptămânal câte o problemă
Oamenii bogați aleg să își concentreze atenția asupra rezolvării tuturor problemelor. Această atitudine îți va îmbunătăți gândirea. Practic, te va face să îți deschizi ochii larg în fața unor oportunități financiare. Zilnic întâlnim câteva oportunități de a face mai mulți bani. Tu ești capabil să le zărești? Odată ce vei reuși să rezolvi orice problemă pe care o întâlnești, vei fi capabil să vezi și oportunitățile prin care îi vei putea înmulți banii. Notează-ți problemele și începe prin a rezolva câte una în fiecare săptămână.

 

6. Fă-ți abonament la bibliotecă
Un abonament la biblioteca orașului îți poate fi un aliat de nădejde. Odată citite, cărțile îți vor deschide noi orizonturi și îți vor facilita informații vitale cu privire la orice situație pe care o poți întâmpina.

 


7. Fă ceva ce să te scoată din zona de confort
Multe persoane sunt înfricoșate de ideea de a lua decizii în afara zonei lor de confort. Un adevărat om de afaceri va fi întotdeauna dispus să activeze/investească/lucreze în orice domeniu din exteriorul zonei sale de confort, atâta timp cât astfel de acțiuni pot fi profitabile. Fă ceva ce să te scoată din zona de confort. Asta te-ar ajuta enorm, familiarizându-te cu viața reală și oferindu-ți noi perspective asupra lucrurilor ce te înconjoară. O viață fericită este mai bună decât o viață comodă.

 

8. Urmărește-ți lunar progresul financiar
Ești nechibzuit în ceea ce privește cheltuirea banilor? În cazul în care ai da un răspuns afirmativ față de întrebarea precedentă, trebuie să știi că nu contează dacă ești bogat sau sărac. Odată ce cheltuiești mulți bani pe lucruri inutile (de regulă, consumabile), nu vei reuși niciodată să îți construiești imperiul financiar la care visezi. Ai deja în minte ceva ce costă prea mult și de care te poți lipsi? Vinde-l și economisește banii obținuți în urma tranzacției. Vei avea alte ocazii în care să te folosești de ei. Mai degrabă economisești timp de un an, ca apoi să îți deschizi mult-visata afacere.

 

9. Prioritizarea țelurilor
Probabil că ai deja anumite țeluri fianciare, dar în cazul în care ai deja prea multe trebuie să știi că nici unul dintre acestea nu reprezintă o prioritate. În loc să economisești bani simultan pentru o mașină și pentru o vacanță în Caraibe în timp ce îți plătești ratele la bancă, decide-te care dintre acestea reprezintă cel mai important scop al tău. Concentrează-te asupra îndeplinirii sale.

 

10. Începe orice investiție într-un mod cât mai înțelept
Dacă nu ai experiență în zona de investiții, nu te apuca să investești bani fără a te informa bine înainte. Învață din greșelile altora, alătură-te unui grup de afaceriști, cultivă-ți cunoștințele cu ajutorul cărților de specialitate, etc. Atunci când ești educat în privința investițiilor vei putea începe să faci afaceri profitabile.

 

În plus, pe lângă toate aceste informații valoroase, îți mai pun la dispoziție și posibilitatea de a te abona și de a primi sfaturi despre cum să progresezi financiar și să te îmbogățești rapid!

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
4 cărți recomandate de milionarul Jay-Z
10 citate motivaționale ale lui Bill Gates
Shares
Share This