17 semne ce îți arată că te îndrepți către o viață de succes.

17 semne ale succesului

 

Nu ești sigur că ești pe drumul cel bun? Există perioade în care oamenii tind să creadă că între ei și succes există o distanță enormă. Unii încă simt acest lucru chiar și după ce s-au străduit enorm. E în regulă. Trebuie să fim cu toții fericiți pentru lucrurile pe care am reușit să le ducem la bun sfârșit.
Lasă în urmă orice idee negativă. Zâmbește zilnic și continuă-ți drumul.
Acum, iată cele 17 semne ce îți arată că ești pe drumul cel bun:

1. Câștigi atunci când îți înfrunți fricile

Inițial, te-ai simțit paralizat de frică atunci când ai pășit pentru prima dată în afara zonei tale de confort. Îți era teamă de eșec. Cu toate acestea, ai învățat să faci pași mici, dând la o parte și înfruntând orice obstacol întâlnit din pricina fricilor. Acesta este unul dintre cele mai evidente semne ce îți arată că ești pe calea cea dreaptă.

 

2. Ai acceptat faptul că eșecurile fac parte din procesul de autodezvoltare (fiind productive)

O astfel de atitudine ți-a oferit întotdeauna noi perspective și noi direcții. Ai privit eșecul ca fiind ceva productiv, fiind o experiență de viață de pe urma căreia va trebui să înveți. Eșecurile sunt menite pentru a-ți arăta cele mai bune variante, pentru a-ți spori creativitatea, pentru a te învăța, asemenea unui părinte, ce este bun și ce este rău.

 

3. Crezi în puterea ta de a-ți canaliza energia asupra acțiunilor din prezent

Acesta este un concept dificil, dar eventual ai acceptat faptul că trăiești în prezent, eliberându-te astfel de orice ancorare în trecut. Energia ta este canalizată înspre prezent și înspre activitățile tale productive de astăzi. Odată ce începi a-ți face griji în privința zilei de mâine, vei pierde timp prețios pe care l-ai fi putut investi în alte activități.

 

4. Ai realizat că nu poți fi pe placul tuturor

Acesta este unul dintre cei mai mari pași pe care îi poate face cineva. Trebuie să te oprești din a încerca să mai fii pe placul tuturor celor din jurul tău. Anumite persoane nu pot fi satisfăcute de către persoana ta, iar asta nu trebuie să te afecteze! Ești de părere că ceea ce faci este spre binele tău, indiferent de situația în care te afli.

5. Pui accent doar pe gândurile pozitive

Nu-ți este ușor să rămâi pozitiv, mai ales atunci când ești bântuit de amintiri neplăcute. Înlocuirea acestora numai cu gânduri pozitive este posibilă numai prin exercițiu. Ai aflat că odată ce ai mintea îmbibată de gânduri pozitive, vei putea avea și o atitudine mult mai calmă, mai ales în situațiile în care ești nevoit să faci față anumitor dificultăți.

 

6. Nu îi judeci pe cei din jurul tău și nici nu învinuiești pe nimeni pentru faptele tale

Ești eliberat! Nu mai ai prostul obicei de a judeca alți oameni în funcție de deciziile pe care aceștia le iau. Privești totul din mai multe perspective. În mod cert, este foarte ușor să critici pe cineva în loc să încerci a privi dintr-o altă perspectivă. De asemenea, ești conștient că nimeni nu poate fi învinuit pentru faptele tale. Ești responsabil în mod direct de ceea ce faci.

 

7. Îți urmărești interesele și pasiunile

Ai făcut câteva schimbări cu scopul de a-ți urmări mai bine interesele. Asta înseamnă că te trezești zilnic foarte entuziasmat și pregătit pentru a-ți îndeplini toate obiectivele. Ai anumite aptitudini speciale ce îți permit să te descurci de minune în tot ceea ce faci. Ești dispus să îți folosești aceste aptitudini pentru a depăși orice obstacol ce stă între tine și fericirea ta.

 

8. Îți rezervi zilnic câteva minute pentru a fi recunoscător pentru situația în care te afli

Ești conștient de faptul că recunoștința se numără printre cheile succesului. Atunci când te trezești, gândește-te măcar la câteva dintre lucrurile pentru care ești recunoscător. De asemenea, zâmbești în semn de mulțumire pentru toate lucrurile bune ce au loc în viața ta. Te întrebi: „Ce acțiuni productive am realizat astăzi?” – recunoștința fiindu-ți de folos în procesul de concentrare a atenției asupra lucrurilor pozitive.

 

9. Eviți „încrengăturile” și te concentrezi asupra productivității

E ușor să te alegi cu o mulțime de activități neproductive ca să îți omori timpul. Acest tip de activități îți pot distruge gândurile pozitive, frustrându-te. Așadar, eviți orice ocupație neproductivă, concentrându-te asupra progresului. Ești mulțumit de ceea ce reușești să faci. Poți observa că ești productiv, eficient și de efect.

 

 

10. Îți stabilești zilnic câte un scop pe care să îl atingi

Îți începi ziua cu un plan. Îți stabilești o listă cu lucrurile pe care vrei să le realizezi. În timp ce îți stabilești obiectivele de viitor, cauți metode prin care să ți le realizezi pe cele mici, de zi cu zi. Ești conștient de metodele prin care îți poți atinge scopul. Ai în minte o imagine vividă ce îți arată ce să faci.

 

11. Cauți doar părțile pozitive, indiferent de situația pe care o privești

Reușești să găsești toate părțile pozitive, oricât de ascunse ar fi acestea. Ești capabil să vezi dincolo de aparențe. Deseori, ești chiar fericit din cauza obstacolelor dificile pe care le-ai întâmpinat, deoarece ești capabil să descoperi orice aspect pozitiv în orice situație.

 

12. Ești conștient de faptul că nu trebuie să fii perfect

O bună parte a stresului din viața ta s-a risipit, odată cu conștientizarea acestui lucru. Nu mai ești în căutarea perfecțiunii. De fapt, ai învățat să te accepți așa cum ești – chiar dacă uneori ești instabil. Crezi în tine. Faci greșeli iar apoi le privești ca făcând parte din seria lecțiilor de viață ce te vor ajuta să ajungi o persoană puternică.

 

13. Știi prea bine că încrederea de sine reprezintă una dintre principalele chei ale succesului

Încrederea de sine îți oferă stabilitatea de care ai nevoie pentru a ajunge un om de succes. Ai muncit din greu pentru a avea o asemenea încredere în propriile tale forțe. Încrederea este o aptitudine necesară pe tot parcursul vieții. Pentru tine nu va conta niciodată de câte ori vei pica – pentru tine contează cât de rapid te vei ridica.

 

14. Nu îți este frică să îți afișezi zâmbetul în public

Ți-ai făcut un obicei din asta. Zâmbești oamenilor pe stradă. Îți feliciți prietenii pentru ceea ce au reușit să facă. Faci astfel de lucruri deoarece îți oferă o satisfacție interioară enormă. Dacă zâmbești vei fi mai calm și mai fericit. Această atitudine îi inspiră pe cei din jurul tău.

 

15. Ai un grup de persoane ce te susțin în mod constant

Te-ai eliberat de persoanele ce te trăgeau în jos. Nu mai există nici un motiv pentru care să-ți reapară stările de anxietate. Ai reușit să faci un pas enorm. Ai alături de tine numai persoanele ce te susțin. Familia și prietenii sunt cele mai importante persoane. Aceștia te vor iubi pentru ceea ce ești.

 

16. Faci numai ceea ce vrei să faci deoarece tu ești cel ce îți controlezi viața

Îți urmezi propria cale, drumul tău fiind astfel mult mai plăcut. Nu permiți altor persoane să te abată de la traseul pe care mergi. Te simți puternic. Ești în control. Iar cel mai important lucru este acela că ești informat bine cu privire la traseu și la destinație.

 

17. Ți-ai format deja o rutină din a practica activități recreaționale

Toți oamenii de succes sunt conștienți de faptul că, odată la ceva timp, trebuie să apeleze la recreere. Exact același lucru îl faci și tu. Te recreezi atunci când ești de părere că meriți. Este esențial să-ți acorzi timp cu scopul de a te relaxa, atât fizic cât și psihic. Practici un sport, citești, mergi la un film, etc. Indiferent de ceea ce practici, o faci pentru a-ți revitaliza trupul și mintea.

 

În plus, ia în considerare că sunt aici pentru a te ajuta! Da, pe tine! Abonează-te gratuit și îți voi trimite chiar eu notificări despre cum să îți dezvolți afacerea.

Lucrurile nu mai par atât de rele ca înainte, nu-i așa?
În cazul în care răspunsul nu este afirmativ, nu trebuie să te panichezi. Este bine dacă te regăsești măcar într-un singur semn. Este un început decent. Fii fericit că ai pornit pe un astfel de drum! Eu îți urez să ai parte de succes!

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
5 povești de viață ale unor oameni memorabili
5 reguli în afaceri pe care trebuie să le înveți până la varsta de 30 de ani.
Shares
Share This