4 reguli de aur pentru noua ta afacere

4 reguli de aur pentru afacerea ta

 

Fie că ești nou în branșă sau fie că ai deja o bază experimentală, îți voi prezenta cele patru reguli de aur care ar trebui puse în aplicare de către orice antreprenor în clipa în care acesta își dorește să facă o investiție.

Atunci când ai o companie de tip „start-up” si faci o investiție, în mod evident, aceasta îi va decide viitorul. Așadar, pot apărea câteva întrebări: A fost necesară investiția? Cât timp va trece până când va deveni profitabilă? Ce se poate întâmpla? Deci, în cazul în care ți-ai propus să investești, asigură-te că potențialul proiectului respectiv îți va furniza banii de care ai nevoie pe termen lung.

Până acum totul îți este clar? Perfect, căci urmează să îți prezint patru reguli pe care va trebui să le respecți atunci când îți propui să faci o investiție. Îți garantez că toate aceste reguli sunt eficiente și vitale.

1. Regula de 200

Îți dorești să ai parte de clienți în mod constant? Îți spun eu cum: ia legătura cu cel puțin 200 de potențiali clienți în fiecare lună. Indiferent de modul prin care îi contactezi (e-mail, telefonic sau vizită în persoană). Nu te speria de numere. Contactează câte 10 potențiali clienți în fiecare zi de muncă. Multe companii mici întâmpină probleme din cauza lipsei de clienți. Tu nu trebuie să pățești acest lucru. Cu toate că este o muncă grea (temporar), ce necesită mult efort și multă energie, îți vei stabili un flux constant de clienți ce îți va poziționa compania în topul clasamentului!
2. Fii prezent în spațiul online

Investește într-o platformă online. Construiește-ți un site. Aceasta poate fi una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face. Marii antreprenori caută modalități prin care să domine spațiul online al branșei în care activează. Nu mă crezi pe cuvânt? Nici nu este nevoie. Trebuie să iei în considerare următoarele: 59 miliarde de căutări au loc lunar pe Google și 44% dintre clienții din spațiul online își încep cumpărăturile de la o simplă căutare pe Google. Ți-am prezentat aceste statistici pentru a te face conștient de numărul potențialelor tranzacții online. Iar când vine vorba despre vânzări, acestea vor fi făcute numai de către cei ce reușesc să domine paginile rezultatelor obținute în urma căutărilor.
Andrei Ursachi
3. Gândește constructiv

Trăim într-o lume în care ne confruntăm zilnic cu diverse probleme și responsabilități. Mulți oameni au tendința de a nu mai gândi în profunzime. Totul are loc chiar în această clipă. Poate că îți este greu să te detașezi. Din când în când mai trebuie să te și relaxezi, să gândești totul în profunzime. Caută soluții pentru problemele ce-ți pot apărea în cale. Reflectă asupra viitorului. Stabilește-ți scopurile. Fii constructiv! Gândește-te la cum să câștigi mai mult. Gândește-te la cum te vei simți atunci când îți vei depăși concurența. Chiar dacă ți se pare o pierdere de timp, ia în considerare că numai așa te poți pune la punct din timp, fără a mai fi nevoit să iei decizii pe moment.
4. Cercetează-ți concurența

Orice companie care reușește să ajungă în topuri peste noapte a avut de la bun început o strategie de dezvoltare ce să-i permită o asemenea ascensiune. Alocă-ți câteva zile pentru a porni o cercetare.

Ce ai de făcut mai exact?

 

Cercetează-le misiunea: Care ar fi aceasta? Cât de diferită este față de a ta? Ce scopuri au stabilite?

Analizează-le strategia de marketing: Care sunt pașii acelei strategii? Care sunt metodele prin care competiția ta reușește să vândă mai mult decât o faci tu?

Studiază-le strategiile prin care își obțin clienții: Încearcă să identifici particularitățile strategice. De multe ori acestea reprezintă acele chei de care ai mare nevoie. Nu uita să găsești modul cel mai eficient în care competiția ta își procură clienții.

Știm că aceste lucruri pot părea bizare, dar ține minte: Nu-ți lăsa competiția să te surprindă! Iar ca un bonus, profită de ocazie și abonează-te pentru a fi la curent cu cele mai noi informații de care ai nevoie!

În plus, dacă ți-a plăcut cu adevărat ceea ce ai aflat, nu uita să dai un like acestui articol și să-l distribui mai departe!

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
Partea I: La un pas după eșec se află succesul
5. Cum să creați primul anunț publicitar Facebook de succes
Shares
Share This