Cele 10 secrete ale lui Steve Jobs care l-au făcut milionar

 

Am făcut o pasiune din aceste articole în care vă prezint top 10 secrete ale unor oameni de succes pe care eu îi admir, și de la care am avut ceva de învățat. Vă invit să citiți în continuare o serie de reguli ale lui Steve Jobs care l-au condus spre succes!

1. Nu trăi o viaţă limitată

Timpul tău este limitat, aşa nu îl irosi trăind viaţa altcuiva. Nu fi adeptul delăsării, ceea ce înseamnă te mulţumeşti cu lucrurile deja existente, fără mai experimentezi sau încerci aduci o nouă imagine lucrurilor vechi. Nu lăsa alte voci te influenţeze pe tine şi ideile tale. Şi cel mai important, ai curajul îţi urmezi inima şi intuiţiaDacă şti ceea ce vrei devii cu adevărat restul lucrurilor nu mai contează.

 

2. Fii pasionat

Dacă nu eşti pasionat suficient de tare de ceea ce vrei să faci încă de la început, nu vei reuşi să duci la capăt acel plan. În ori ce job sunt lucruri frustrante şi dificile de făcut, chiar şi la cel mai visat şi râvnit job de pe pământ. Doar pasiunea adevărată te va ajuta să treci peste dificultăți când lucrurile nu decurg aşa cum ţi-ai dorit.

3. Proiectează-te pe tine

 „Nu lăsa vocile exterioare să îţi disturbe vocea interioară” – Steve Jobs

Sună clișeic, dar acesta e adevărul – tu eşti căpitanul propriei corăbii; nu lăsa pe nimeni altcineva să o navigheze. Proiectează-ţi viaţa pentru tine, ai oportunitatea de a o face, aşa că fă-o acum sau vei regreta mai târziu!

 

4. Nu vinde gogoși

Vinde doar produse de o calitate superioară, poate mulți mă vor contrazice, dar voi argumenta astfel. Produsele Apple au fost mereu de o calitate superioară și acesta e motivul pentru care au fost și sunt în topul vânzărilor. Ele doar atestă calitatea superioară și din acest motiv au distribuitori loiali ce sunt mereu doritori să cumpere.

 

5. Construiește-ți o echipă bună

Oamenii din jurul tău sunt cei care îţi vor influenţa viitorul într-un mare fel. Dacă eşti înconjurat de oameni inteligenţi şi pozitivi ce îţi împărtăşesc viziunea, atunci ai un drum bine definit spre un viitor de succes. Adu-ți aminte că tu eşti în mare parte definit de cei mai apropiaţi cinci oameni cu care îţi petreci timpul. Aşa că alege cu grijă!

 

6. Nu munci pentru bani

Alege-ţi un job pe care îl iubeşti şi nu va trebui să munceşti o zi în viaţa ta! Steve Jobs a câştigat 100 de milioane de dolari până la împlinirea vârstei de 25 de ani, dar el nu a visat la bani. El a făcut tot ceea ce a făcut deoarece a dorit să schimbe lumea, el a fost un inovator, aducând noul în faţa tuturor! 

 

7. Fii mândru de creaţiile tale!

Creează un produs pe care îl poţi recomanda cu încredere prietenilor şi familiei. Dacă produsul tău e bun, banii nu vor înceta să vină. Asigură-te că produsul tău e de o calitate superioară şi va fi ceva ce oamenii vor iubi să folosească.

 

8. Crește în jurul distribuitorilor

Distribuitorii au anumite crezuri şi strategii individuale şi îţi va lua un timp să îi înţelegi şi să le intri în joc. Ia-ți  timpul necesar pentru a le învăţa strategiile, industria lor şi provocările pe care ei le întâmpină.  

E greu de spus că atunci când oferi calitate aceasta e singura parte din ecuaţie. Trebuie de altfel să vinzi un produs pe care ei îl vor şi de care ei au nevoie. De asemenea, trebuie să ai şi abilitatea ta de a da plus valoare produsului. În orice caz, dacă nu le câştigi încrederea distribuitorilor, mai mult ca sigur ei vor cumpăra de la o sursă în care au mai multă încredere.

 

9. Marketing-ul este despre valori

Ai văzut vreodată o reclamă sau prezentare a celor de la Nike în care ei argumentează de ce sunt mai buni decât Adidas sau Puma? Nu, ştiu că nu, deoarece lucrul pe care ei îl fac este să lege imaginea lor de personalităţi reprezentative, cum ar fi Michael Jordan. Din această cauză trebuie să te asiguri că distribuitori tăi ştiu unde e situat produsul tău şi de cine e apreciat!

 

10. Rămâi însetat şi plin de dorinţă

Nu fi mulţumit niciodată, încearcă să te autodepăşeşti. Realizează (sau încearcă să faci) lucrurile pe care alţi oameni le consideră imposibile sau nerealizabile.

 

Dacă vrei să ştii alte 10 reguli de succes ale unui alt celebru antreprenor citeşte şi: 

Cele 10 secrete ale lui Bill Gates care l-au facut milionar

 

Te invit să te abonezi la blogul meu și să acorzi un like paginii de Facebook pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri!

Te asigur că vei învăţa şi vei fi pus la curent cu cele mai noi strategii de antreprenoriat. Totodată îţi voi împărtăşi şi experienţele mele în acest domeniu.

Sursa: Youtube

 

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
Invață pas cu pas cum să faci reclamă pe Facebook!
Informatii despre colecția de NFT-uri Shine de la Stailer
Shares
Share This