Ești un geniu neînțeles?

 

Ești un geniu neînțeles?

 

 

Aici sunt câteva exemple de semne că ești un geniu neînțeles.

Eşti foarte inteligent din punctul tău de vedere, dar oamenii nu pot vedea ingeniozitatea ta? Îţi prezint aici câteva idei sau obiceiuri pe care oamenii nu le pot înţelege, dar există însă câteva vechi tehnici şi semne ce atestă faptul tu de fapt eşti un geniu!

Aici ai 19 semne neînţelese de oameni ce indică tu eşti un geniu şi ai un nivel înalt de inteligenţă pentru a rezolva orice problemă. Aruncă o privire!

 1. Ai o curiozitate nelimitată

  Oamenii inteligenţi, în general vor ştie absolut totul despre ce îi interesează şi vor afle cele mai ciudate şi neînţelese lucruri.Vrei ştii lucruri despre spaţiu sau cele mai adânci grote subacvatice. Nimic nu are limită pentru tine! Iar acesta e un lucru pozitiv!

Ești un geniu neînțeles?

 1. Iubeşti provocările mentale

  Nu toată lumea iubeşte rezolve puzzle-uri şi găsească piesele lipsă. În schimb tu iubeşti dezbaţi problemele şi dovedeşti ceilalţi se înşeală.

Ești un geniu neînțeles?

 1. Eşti un om deschis.

  Oamenii inteligenţi au capabilitatea de a se adapta noilor idei şi sunt deschişi la noile concepte.

Ești un geniu neînțeles?

 1. Creativitatea

  Eşti o persoană creativă şi primeşti laude după ce vii cu o idee pentru o situaţie anume. Oamenii îţi spun munceşti inteligent.

Ești un geniu neînțeles?

 1. Uiţi lucruri

  Un semn destul de ciudat, adevărat? Dar se datorează faptului tu eşti preocupat de foarte multe idei şi ai mereu o minte ocupată.

     Ești un geniu neînțeles?

     6. Ai puţini prieteni

          Pentru tu nu ai nevoie de prieteni. Îţi place ai în jurul tău puţine persoane şi eşti foarte selectiv cu oamenii           cu care îţi petreci timpul.

Ești un geniu neînțeles?

 1. Vorbeşti singur

  Oamenii care vorbesc singuri sunt consideraţi de fapt genii, deoarece adevăraţii gânditori, repetânduşi o idee, o pot procesa mai bine. Nu eşti nebun, eşti un geniu!

Ești un geniu neînțeles?

 1. Stai treaz până târziu

  Statul treaz până târziu este un semn de genialitate. Tehnologia din zilele noastre antrenează creierul muncească noaptea, ignorând impulsul de a se trezi la răsărit.

Ești un geniu neînțeles?

 1. Eşti sarcastic

  Dap, ai auzit bine! Oamenii inteligenţi sunt foarte sarcastici şi le place tot ce implică şi inteligenţa. Umorul tău conţine sarcasm şi creativitate, deci clar şi inteligenţa este pusă în prim-plan.

Ești un geniu neînțeles?

  10. Bunii ascultătorii sunt cei mai rapizi învăţăcei

        Geniile sunt excelente la ascultat şi absorb cât mai multă informaţie, ascultă atent orice sursă de informare.

Ești un geniu neînțeles?

 1. Prea multe gânduri

  Un alt semn de neînţeles este atunci când ai prea multe gânduri. Prea multe gânduri sunt reprezentative pentru persoanele cu un IQ ridicat.

Ești un geniu neînțeles?

 1. Îţi faci timp pentru tine

  Persoanele lente nu sunt una şi aceeaşi cu cele leneşe. Oamenii nu prea înţeleg acest lucru, dar este un semn major eşti o persoană inteligentă.

Ești un geniu neînțeles?

 1. Progresezi greu la muncă/facultate

  Poate sună ciudat, dar asta se întâmplă deoarece creierul tău e multifuncţional şi eşti prea preocupat de gândurile tale.

Ești un geniu neînțeles?

 1. Eşti dezordonat

  fii dezordonat e încă un semn eşti inteligent. Un mediu haotic este considerat un mediu benefic pentru un geniu.

Ești un geniu neînțeles?

 15. Expert în comenzi rapide

 Comenzile rapide nu sunt o cale de a evita munca grea, dar sunt de altfel o strategie foarte bună de a rezolva            problemele.

Ești un geniu neînțeles?

 1. Foloseşti somnul ca terapie

  Mintea ta este hiperactivă şi este mereu ocupată. Ideile tale se bat una cu alta încontinuu înlăuntrul tău. Este dificil te reculegi fără faci ceva în privinţa aceasta. O minte odihnită este mereu una mai eficientă.

Ești un geniu neînțeles?

 1.  Te îmbraci precum un om sărac
  Deoarece eşti focusat pe alte amănunte ale vieţii tale, nu îţi plac cumpărăturile şi fii în rând cu moda. Poţi purta acelaşi tricou în fiecare zi şi te simţi absolut ok!

Ești un geniu neînțeles?

18. Nu crezi în Dumnezeu

     Lupta împotriva unei mentalităţi antice este cel mai mare semn al inteligenţei.

Ești un geniu neînțeles?

19. Te foloseşti de inteligenţa internetului

       Un sondaj online susţinut de 895 de oameni a adus la cunoştinţă faptul internetul va face oamenii mai  inteligenţi în următorii 10 ani. Sunt slabe şanse ca acest sistem agraveze inteligenţa umană. Iar dacă acest lucru  se va întâmpla tu sigur nu te numeri printre ei, fiind capabil te foloseşti de avantajele lui.

Ești un geniu neînțeles?

 

Sursa: Sarcasmlol

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
Ești o persoană interesantă? Află de aici!
Eşti o persoană mai interesantă decât marea majoritate? Definiţia în 5 întrebări
Cum să lași banii să muncească în locul tău
Shares
Share This