5 reguli pentru a fi învingător astăzi şi în fiecare zi

5 reguli pentru a fi învingător
astăzi şi în fiecare zi

 

Procesul prin care tu îţi atingi un obiectiv începe în ziua în care începi lucrezi în acest scop. Indiferent de care sunt obiectivele tale în viaţă sau în afaceri, e important ca tu ai o atitudine potrivită! Ca şi antreprenor, trezesc cu ideea trebuie fac ceva util şi inovativ în acea zi, zi de zi!

 

Aici am prezint cinci reguli pe care eu le urmez şi ar trebui le urmaţi şi voi pentru a fi învingători astăzi şi în fiecare zi!

Regula numărul 1: Fii încrezător!

Încrederea în sine este cea mai puternică motivaţie! Sunt multe modalităţi prin care poate fi definit succesul, iar încrederea în sine este cea care ne face luăm decizii.

În acelaşi timp, prea multă încredere în sine poate fi periculoasă.
Adu-ţi aminte îţi dezvolţi umanitatea. Lumea aceasta e mare şi există multe posibilităţi de a întâmpina obstacole în calea spre succes. Dacă eşti prea încrezător s-ar putea nu vezi aceste obstacole şi le tratezi cu indiferenţă, iar ele s-ar putea te doboare, lăsândute fără timp de reacţie!

Regula numărul 2: Fii pozitiv

Această regulă e simplă, dar una foarte importantă din punctul meu de vedere. Nu e vorba de gândire pozitivă, ci doar de pozitivitate şi atât, niciun gând negativ nu trebuie îţi stea în cale! Sunt prea multe lucruri şi oameni negativi în jurul tău, oricine ar fi ei încearcă îi eviţi pe cât posibil. Oricât de puternic ar fi caracterul tău, tot poate fi influenţat. Aşa nu-i acorda ocazia fie corupt şi acţionează înainte alungând vibraţiile negative din jurul tău.

Regula numărul 3: Punctele forte acapareze deficienţele

Sunt o grămadă de oameni în această lume ce îţi vor spune „Rezolvă asta la tine” sau „Nu eşti bun la asta”. Deci cea mai bună metodă de a-ţi petrece timpul este aceea de a lucra la calităţile tale.

Află la ce eşti cel mai bun şi amplifică-ţi calităţile. Dacă te preocupi şi te focusezi pe calităţile tale, muncind la ele te vei îndrepta spre cea mai bună poziţie în drumul către succes!

Regula numărul 4: Renumele este mai important decât banii

Ca cine vei fi tu văzut când totul s-a sfârşit şi tu teai dus? Îţi vei face griji de contul tău bancar? Îngrijoreazăte la gândul numărului de oameni ce vor veni la funerariul tău.

Concentreazăte la renumele pe care îl vei lăsa în spate.

La ceea ce vor gândi nepoţii şi strănepoţii tăi şi alte câteva generaţii? Şi un renume bun te va ajuta mult pe parcursul vieţii, poţi ajungi şi la faliment, renumele te va ajuta te ridici cu o mai mare uşurinţă!

Regula numărul 5: Fii perseverent

Dacă nu vei începe munceşti din greu, eşti deja pierdut. Nu există nici măcar un singur învingător care ajungă câştige fără muncă, care nu muncească 24/7 din 365 de zile.

Fie cu un gând sau un exerciţiu, totul trebuie fie îndreptat cu cea mai mare perseverenţă spre scopul final. Când ai pasiune pentru ceva, trebuie o materializezi în timp şi energie.

Trebuie storci până şi ultima picătură din portocală. Fiecare minut pus în serviciul visului tău te duce mai aproape de el.

Trăiesc după aceste cinci reguli, zi de zi! Încredere, optimism şi putere pentru a lucra, toate aceste lucruri, dobândite în timp, dar începute într-o zi, în care voinţa a învins, m-au făcut ceea ce sunt astăzi!
Şi aşa precum o vorba celebră spune:

Mai bine înfrunţi durerea disciplinei decât pe cea a eşecului!”

Te invit să te abonezi la blogul meu și să acorzi un like paginii de Facebook pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri!

Te asigur că vei învăţa şi vei fi pus la curent cu cele mai noi strategii de antreprenoriat. Totodată am să îţi împărtăşesc şi experienţele mele în acest domeniu. 

Sursa: Success   

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
6 moduri prin care milionarii reușesc
5 locuri de muncă ce vor fi înlocuite de roboți
Shares
Share This