10 citate ale lui John F. Kennedy ce te vor inspira!

10 citate ale lui John F. Kennedy ce te vor inspira!

John F. Kennedy, cunoscut pentru şarmul său şi talentul de a vorbi în public, este cel mai tânăr bărbat (la 43 de ani) şi primul romano-catolic ales vreodată la preşedenţia Americii. Viaţa sa a fost scurtă – la doar trei ani distanţă de la alegeri a fost asasinat în Dallas în 1963. Astăzi, America şi-l amintește ca fiind un om inspiraţional şi cel mai iubit preşedinte al Americii.

 

Pentru a celebra faptul că pe data de 29 mai John F. Kennedy ar fi împlinit vârsta de 100 de ani, aici sunt 10 citate motivaţionale despre capacitatea de a conduce de la omul care a devenit simbolul Americii. „Nu întrebaţi ce poate să facă ţara pentru voi, întrebaţi-vă ce puteţi face voi pentru ţară.” John F. Kennedy

Citate ale lui  John F. Kennedy ce te vor inspira

Despre educație:

„Scopul educaţiei este înaintarea în cunoaştere şi distingerea adevărului.

„Capacitatea de conducere și învățatul sunt indispensabile una celeilalte.”

 

Despre acțiune:

 

„Viaţa nu este niciodată uşoară. Trebuie să munceşti şi să îţi respecţi obligaţiile – faţă de adevăr, de justiţie şi de libertate.”

„Cei care creează puterea aduc o contribuţie indispensabilă la măreţia neamului, dar şi cei care pun sub semnul întrebării puterea au o contribuţie la fel de indispensabilă, mai ales când întrebările sunt dezinteresate, pentru că aceştia stabilesc dacă noi folosim puterea sau puterea ne foloseşte pe noi.”

„Un om inteligent este acela care ştie să fie atât de inteligent încât să poată contracta oameni mai inteligenţi decât el.”

„Dacă găseşti un drum fără obstacole, probabil că drumul acela nu duce nicăieri.”

 

 

Despre abilități:

 

„Trebuie să utilizezi timpul ca o unealtă, nu ca o cârjă.”

„Arta reuşitei constă în a şti să te înconjori de cei mai buni.”

 

 

Despre oportunități:

 

„Odată ce spui că te vei mulţumi cu locul doi, asta se va petrece cu tine în viaţă.”

„Nu toţi avem acelaşi talent, dar toţi ar trebui să avem şanse egale pentru a ne dezvolta propriul talent.”

 

Pentru mai multe informații despre ceea ce trebuie să faci pentru a reuși  în viața de antreprenor poți citi și acest articol.

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
Fondurile de investiții sau Venture Capital – ce, cum, când?
4. Ghidul începătorului pentru tipurile de anunțuri Facebook
Shares
Share This