5 obiceiuri ce îți aduc succesul garantat!

Legea atracției are un renume prost și acest lucru nu este surprinzător. Există foarte multe legi despre care este mult mai probabil să auzim la un festival de muzică hippie decât într-un grup de antreprenori care încearcă să devină milionari.

 

Dar dacă ți-aș spune că există legi ale atracției care funcționează de fapt? Legile atracției care te vor face milionar dacă le urmărești îndeaproape? Ei bine, exact despre acest aspect vom vorbi în acest articol.

  1. Anticipează viitoarele probleme și rezolvă-le

 

Milionarii sunt proactivi. Ei răspund de tot în viața lor. De exemplu, au avut o problemă financiară  în viață, pentru care nu au găsit o soluție, așa că încep o afacere. Își dau seama că un canal de publicitate are mai mult succes decât al lor, iar în momentul acela încep să crească cheltuielile pentru publicitate. Majoritatea oamenilor sunt reactivi. Ei așteaptă până când lucrurile sunt în criză pentru a face schimbări, mai degrabă decât să anticipeze ceea ce ar putea merge prost. A fi proactiv va atrage automat succesul în viața ta.

 

  1. Conștientizează-ți calitățile și mărește-ți încrederea în potențialul tău

 

Nu există nimic care să creeze o barieră mai mare în calea succesului decât lipsa respectului de sine. De aceea este atât de important să ai o relație bună cu tine însuți. Nu tolera nimic în viața ta care să îți scadă stima de sine. Construiește-ți o viață de care nu trebuie să fugi, realizează lucrurile pe care le iubești și pe care corpul tău le percepe ca recompense. În momentul când stima de sine este de neclintit, vei simți că meriți succesul și prin urmare, vei face toate lucrurile necesare pentru a ajunge acolo.

 

„O stimă mai mare de sine aduce un succes mai mare, iar un succes mai mare aduce o stimă de sine mai mare, așa se mențin lucrurile în balanță..” – Jack Canfield

 

  1. Nu lucrați la punctele voastre slabe, concentrați-vă pe punctele forte

 

Majoritatea oamenilor vor să se priceapă la cât mai multe lucruri și să învețe cât mai multe lucruri. Ei cred că este singura soluție pentru a deveni milionari, să poată face orice, să știe cât mai multe. Vedeți voi, milionarii din lumea întreagă au conștientizat un lucru – dacă te concentrezi pe ceea ce poți face tu cel mai bine, așa vei reuși.

 

Cei mai mulți oameni sunt distrați, încearcă să învețe prea multe lucruri dintr-o dată, fie nu realizează faptul că încearcă să lucreze la punctele lor cele mai slabe în loc să lucreze la cele forte. Gândește-te la momentele în care oamenii te-au apreciat, la ce ai făcut atunci, acelea sunt punctele tale forte.

 

  1. Cunoaște-ți afacerea din interiorul ei și din afară

 

Nu contează ce afacere ai, nu ai nici o scuză să nu o analizezi din exterior. Companiile de succes rezolvă probleme mari, specifice. Pentru a avansa în această lume competitivă, trebuie să ai un avantaj neloial față de concurenți. Trebuie să poți identifica încotro se îndreaptă industria ta și să identifici orice obstacol care te poate împiedica să fii lider de piață. Această lege a atracției va crea mai multe oportunități pentru tine decât oricare alta, dar numai dacă ești dispus să muncești.

 

„Capitalul ce muncește este cel mai apreciat. Cunoaște-ți afacerea și industria mai bine decât oricine altcineva din lume. Iubește ce faci sau renunță..” – Mark Cuban

 

  1. Scapă de convingerile tale limitate despre bani

 

Cei mai mulți dintre noi au fost manipulați de la o vârstă fragedă. Suntem cu toții convinși că oamenii bogați sunt lacomi sau imorali. Și cel mai rău lucru este că majoritatea dintre noi nici nu ne dăm seama! Chiar și în desenele animate precum The Simpsons, domnul Burns este cel mai bogat și totuși cel mai neapreciat personaj din spectacol. S-ar putea să vă gândiți că „asta nu m-a afectat, nici măcar nu am observat!”. Dar ghici ce, a făcut-o subconștientul tău.

Suntem hrăniți de aceste credințe limitative din emisiuni TV, membri ai familiei și prieteni. Este datoria voastră să vă redresați creierul și să opriți auto-sabotajul financiar pentru totdeauna. Totul începe cu citatul acesta vechi, budist: „binecuvântează ce vrei”. Data viitoare când vezi pe cineva care conduce un Lamborghini galben folosește-te de vibrații pozitive și nu ceda geloziei. Acest lucru te va ajuta să atragi avere în viața ta.

Oamenii citesc atât de multe articole și ascultă atât de multe cursuri, dar rareori iau măsuri. Vor să fie diferiți – cât de diferită ar arăta viața lor dacă ar urma acești pași? Ar face mai mulți bani și ar reuși mai mult în viață dacă ar lua inițiativa și nu doar ar visa la ceea ce ar fi mai bine pentru ei.

Și nu uita! Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri!

Sursa: Entrepreneur

 

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
17 semne ale succesului
17 semne ce îți arată că te îndrepți către o viață de succes.
5 reguli pentru a fi învingător astăzi şi în fiecare zi
Shares
Share This