3 temeri pe care va trebui să le depășiți pentru a deveni o persoană de succes

 

În această epocă de schimbare accelerată, de o concurență extraordinară și de complexități copleșitoare, adeseori doriți să prezentați lumii cantitatea imensă de potențial pe care o aveți. Cu toate acestea, undeva de-a lungul liniei, nu reușiți să strângeți curajul și încrederea necesare. Vă temeți cu privire la viitorul imprevizibil pe care ar trebui să îl înfrângeți.

 

De ce nu vrem să ieșim din zona noastră de confort și să avem succes? Contrar percepției comune, nu este că ne place să ne limităm la lucruri ușoare, ci mai degrabă ne este atât de frică să ieșim și să facem față incertitudinii, încât nu încercăm niciodată să o învingem.

Acestea sunt cele 3 temeri pe care va trebui să le depășiți dacă vă doriți o viață minunată:

 

Teama de necunoscut

Conform studiilor științifice, mintea umană este proiectată să rămână în zona de confort a acesteia și nu are voie să iasă din ea. Acesta este motivul pentru care trebuie să ne confruntăm cu multă rezistență mentală în timp ce mergem pe o cale necunoscută. Dar este, de asemenea, un fapt universal că niciun mare realizator nu a realizat vreodată ceva cu adevărat relevant în timp ce stătea pe canapea, având niște chipsuri de cartofi în brațe și uitându-se la T.V.
Dacă vrei să fii de succes, atunci trebuie să faci ceea ce spune Robert Frost, „Ia drumul mai puțin călătorit”. Confortul ușurării este mult mai periculos decât teama necunoscutului, după părerea mea. Transcendă-ți temerile, distruge-ți limitele și du-te cât poți, ca să vezi ce înseamnă viața pentru tine.

 

„De multe ori gândul fricii în sine este mai mare decât lucrul de care ne temem.” – Idowu Koyenikan

 

Teama de eșec

Acesta este motivul cel mai frecvent care încetinește progresul. Nu încercați niciodată să vă deplasați departe de locul în care vă aflați, deoarece nu doriți să pierdeți ceea ce ați câștigat deja. Întotdeauna există îndoiala. Dacă nu aș putea fi mai bun decât persoana de lângă mine niciodată? Dacă încerc și nu reușesc? Și dacă pierd totul pe drum?
Cred cu tărie că nu puteți deveni persoana pe care ați visat-o dacă nu profitați de șansele pe care viața vi le oferă în mod regulat. Trebuie să vă gândiți mai mult la oportunități și nu la obligații. Trebuie să recunoașteți faptul că eșecul este piatra de temelie spre succes și, prin urmare, trebuie să-l îmbrățișați. Dacă doriți să aveți succes, atunci orice sarcină ați avea de realizat, asigurați-vă că încercați, nu vă mai gândiți la prețul asumat, pur și simplu o încercați!

Teama de succes

Subpoziția controversată? Poate. Dar cred că este adevărat. Mulți oameni știu că au capacitatea de a îndeplini un anume obiectiv, dar ei încă nu o fac. Știi de ce? Pentru că nu vor să fie împovărați de presiunea așteptărilor viitoare de către alții. Ei se îngrijorează gândindu-se la așteptările mari care vin cu satisfacerea realizării acelui obiectiv.
Acum, într-adevăr, crezi că poți să ajungi la înălțimi mari doar prin a continua la același nivel? Credeți că Steve Jobs ar fi putut face iPhone-ul fără să nu fi existat nici o presiune asupra lui pentru a introduce o versiune mai bună a acestuia de fiecare dată când apare pe piață? Orice presiune vă va distruge, sau vă va permite să vă descoperiți.

 

„Succesul nu este final, eșecul nu este fatal: este curajul de a continua ceea ce contează.” -Winston Churchill

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
Învață cum să câștigi bani chiar de acum!
5 reguli în afaceri pe care trebuie să le înveți până la varsta de 30 de ani.
Shares
Share This