Nefericit nu trebuie să existe în vocabularul tău!

 

Scriu acest articol pentru a vă transmite un mesaj important. Toată lumea are nevoie de el, inclusiv prietenii tăi de succes. Cu toții avem zile grele care ne fac nefericiți. Drumul nostru prin viață este lung și anevoios.

Nu trebuie să îți permiți să renunți la scopul tău. Grijile și problemele sunt în jurul nostru pretutindeni! Nu le lăsa să preia controlul asupra ta.  

Convingerile tale, când lucrurile o iau în direcția greșită, sunt cele care te mențin pe linia de plutire. Dacă vezi întotdeauna cele mai bune părți din orice situație, atunci nefericirea va pierde lupta. Ai încredere în tine și crezi în scopul tău!

Ești aici pentru un motiv, chiar dacă nu ști1 exact care e acela. Nu toate întrebările au un răspuns acum, dar pe parcursul vieții tale le vei afla. E ca atunci când ți se pregătește o petrecere surpriză de ziua ta. Vei fi surprins! Chiar dacă nu îți plac petrecerile surpriză, nu fi nemulțumit. Nefericirea nu trebuie să existe în vocabularul tău!

Cuvântul „nefericit” trebuie eliminat din vocabular.

 

De fiecare dată când te confrunți cu o situație care nu te face să te simți bine, poți alege să o consideri pozitivă. Tu controlezi ceea ce se întâmplă zi de zi cu tine.

Și nu vorbesc aiurea! Am avut și eu de a face cu aceleași provocări pe care voi le confruntați. Nefericirea face parte din experiența umană și putem decide dacă o simțim sau nu. Dacă nu putem controla ce se întâmplă cu noi, cu siguranță putem controla ce simțim.  

 

Privește viața altfel

 

Privește viața dintr-un alt punct de vedere când simți că nefericirea câștigă teren în viața ta. Începe prin schimbarea lucrurilor ce te înconjoară.  Dacă toate acele pierderi fantastice în greutate de pe YouTube sunt adevărate, determinarea e ceea ce lipsește.

Cât de mult vrei să fii fericit și să nu mai fii nefericit? Poți obține rezultate mai rapide atunci când te ocupi de propria situație, în timp ce îi ajuți și pe alții în călătoria lor în același timp. Acest lucru este posibil deoarece, odată ce te concentrezi, lucrurile încep să se schimbe. Ușile care erau mereu închise încep să se deschidă. Oamenii pe care îi voiai aproape intră în viața ta și îți dau sprijinul pe care toți campionii îl au. Ești nefericit pentru că tu spui că ești. Această mentalitate a victimei pe care ai adoptat-o este sursa nefericirii tale. Înlocuiește termenul de nefericit cu ceva care te inspiră. Gândește-te la potențialul tău și la ce poți să faci și începe să-ți creezi povestea vieții tale. De fiecare dată când aș putea rosti cuvântul victimei “nefericit”, mă gândesc la toată munca depusă de mine, la articolele mele ce inspiră atâta lume. Mă gândesc la motivația pe care o împart zi de zi cu voi.

 

Continuă să te întrebi

 

Răspunsurile vor veni dacă te întrebi de suficiente ori. Nefericirea poate veni și din faptul că nu știi care este scopul tău în viață. Există un răspuns la această întrebare doar că tu nu ai muncit destul în scopul aflării lui. Este mai ușor să te distrezi, dar astfel nu vei deveni fericit, vei continua să rămâi la fel.

Întrebările dure provoacă emoții, iar aceste emoții îți vor schimba viața. Emoția este ceea ce te face să iei deciziile grele pe care le eviți cel mai mult.

Când cunoști care e scopul tău, senzația de nefericire începe să dispară. Este greu de explicat, dar această concluzie este foarte des întâlnită în biografiile campionilor.

În concluzie, ceea ce trebuie să te ghideze în viața lipsită de nefericire este următorul gând: Tu controlezi sentimentele și gândurile tale! Trăiește fiecare zi precum un campion și nu te mai concentra pe ceea ce e rău în jurul tău. Dar să ai grijă să nu cazi în extrema cealaltă. Superficialitatea este mai gravă decât nefericirea.

Sursa: Addicted2Succes

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
17 semne ale succesului
17 semne ce îți arată că te îndrepți către o viață de succes.
Învață cum să câștigi bani chiar de acum!
Shares
Share This