Cum să lași banii să muncească în locul tău

Sunt sigur că unul din visele voastre este acela de a dormi și a face bani în același timp. Pentru un om ce muncește opt ore pe zi aceasta poate părea o oportunitate de aur. Cu toții știm că putem câștiga bani prin muncă, iar în momentul în care încetăm să mai muncim suntem în pierdere. Cu această mentalitate am plecat de la bunici. Astfel că logica ar fi așa, muncești pe rupte să trăiești ok. Nu muncești, nu ai nimic!

Din fericire, în epoca în care trăim se poate să dormim, iar banii să muncească pentru noi. Cu puțină ingeniozitate, oricine poate câștiga bani în timp ce doarme. Iată aici câteva idei!

 

Lansând un site

make money

Indiferent de ceea ce faci pe web, acesta este locul în care începe totul. În cazul în care vrei  să câștigi bani în timp ce dormi, trebuie să ai o prezență online. Ceea ce înseamnă că ai nevoie de un site. Utilizează site-ul  pentru a dezvolta un brand, care să ia amploare.

Este eficient și îți permite să câștigi venituri ușor. Folosind platforme precum GoDaddy sau WordPress, ai opțiunea free și poți începe fără să cheltui nici un ban. Aceasta este o variantă ușoară de a face bani. Astfel poți dormi și te poți preocupa de un hobby între timp.

 

Fă-ți un canal de YouTube

make money

Oamenii obișnuiți ca tine și ca mine utilizează YouTube-ul. De fiecare dată când vizualizezi videoclipul cuiva pe această platformă îi aduci bani. Modalitatea cea mai eficientă de a câștiga bani este să îți creezi un număr mare de fani și să postezi constant. Odată ce canalul tău de YouTube a crescut vei avea doar de câștigat. Având în vedere că nu vei putea să câștigi bani doar din câteva videoclipuri, recomand să faci mai mult de 100 de înregistrări, în cazul în care vrei cu adevărat să ai succes.

 

Investiții în acțiuni

make money

Știu, nu sună distractiv deloc. S-ar putea chiar să sune destul de obositor. Totuși, gândește-te așa. Ai putea să te duci  la culcare cu zero dolari în cont și să te trezești că acțiunile tale au crescut considerabil. Nu trebuie să te ocupi de afacere propriu zis, dar vei câștiga bani!

 

Vinde produse pe internet

make money

Ai o canapea  veche în cameră, care ocupă spațiu? Ai citit multe cărți și nu știi ce să mai faci cu ele? Ce pentru tine pare a fi ceva nefolositor, pentru alte persoane poate fi folositor. De ce să nu profiți de ocazie și să câștigi bani din ele? Sunt o mulțime de site-uri de anunțuri unde îți poți vinde produsele.

 

Tonomatele

make money

O afacere bănoasă este și cea cu tonomatele de cafea sau mâncare. Cel mai important este să găsești un bun amplasament pentru aparatura ta. Întrebă în diferite instituții. Poți semna contract cu ele. Trebuie să știi clar că prin acele locuri trec mai mult de 100 de persoane zilnic.

 

Creează o aplicație pentru telefon

make money

Dacă ești printre acele persoane ce se pricep în domeniul IT, ești un norocos. Poți crea o aplicație folositoare celor din jur ce poate fi instalată pe telefonul mobil. Astfel îți vei asigura un venit ușor și vei putea dormi liniștit. Banii lucrează pentru tine. De exemplu, Joel Comm a făcut peste 1 milion de dolari din aplicația iFart. Acesta este un caz special, dar sunt alte sute de oameni ce fac bani frumoși din aplicații.

Împrumută cu dobândă

make money

Această metodă este veche și poate părea ușor nepotrivită, dar crede-mă că în afară este des folosită. Odată ce împrumuți o anumită sumă de bani, iar tu primești dobânda pe ea, este clar că vei avea un câștig fără să faci prea multe lucruri. Astfel banii se vor înmulți fără prea mult efort.

Scapă de dobânzi

make money

Cu cât vei plăti mai puțin cash, cu atât vei avea mai mulți bani în portofel. Este greu de explicat, dar este logic. Cardurile de credit au tot felul de avantaje și reduceri, pe care dacă le folosești vei putea economisi bani. Dar dacă plătești cu banii jos nu vei profita de acele reduceri.

Sursa: Bornrealist

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
5 reguli în afaceri pe care trebuie să le înveți până la varsta de 30 de ani.
antreprenor de succes
Sondaj Google! Vezi dacă ești un manager eficient
Shares
Share This