7 modalități de a-ți crește brand-ul personal, garantat!

 

 

Dacă vrei să îți promovezi numele și compania online, trebuie să începi prin construirea brand-ului personal. Trebuie să te gândești la tine și la numele tău ca la o marcă. Dacă începi de acolo, totul este mai ușor.

Cum știu eu ce trebuie să faci? Ei bine, mi-am petrecut ultimii ani lucrând la acest lucru.

Fă o mică cercetare preliminară.

Înainte de a-ți putea construi un profil personal pozitiv online, trebuie să știi ce se află deja pe internet legat de tine. Ai deschis un site în colegiu, care acum a ajuns în cache-ul Google? Ai niște fotografii compromițătoare care sunt pe internet?

Încearcă să scapi de orice lucru negativ legat de tine din mediul online. Sau de lucrurile care tu consideri că nu te mai reprezintă.  Poate ai folosit un pseudonim, trebuie să scapi de el, încearcă să folosești numele tău real, înainte de a începe să îți constriești marca online. Este mult mai profesional!

 

Creează-ți un site web.

Dacă intenționezi să îți  faci un nume online, ai nevoie de un site pe care publicul să îl poată vizita pentru a afla mai multe despre tine. Deci, fă-ți un site personal cu o pagină „Despre mine”. Există o mulțime de platforme pe care le poți utiliza. Unele sunt gratis, altele sunt cu plată. Depinde de serviciile pe care fiecare dintre ele le oferă. Dar nu uita, ceea ce plătești primești!

Dacă dorești ca site-ul tău să fie dinamic și profesionist, asigură-te că aloci suficient timp, efort (și chiar bani) pentru el. Folosește fotografii de înaltă rezoluție și folosește un conținut scurt și concis.

Gândește-te la audiența ta.

La cine încerci să ajungi? Acesta se numește publicul tău țintă.

Dacă am învățat ceva în anii mei de marketing, este faptul că e necesar să îți alegi audiența de la început. Încerci să direcționezi oamenii către site-ul tău pentru a le oferi unele informații? Ce ai de oferit?

Răspunzând la aceste întrebări, vei avea posibilitatea de a obține o imagine mai bună asupra publicului tău și acest lucru îți va oferi informații cu privire la modul în care trebuie să comunici cu ei pe site-ul tău.

 

Fă-ți prieteni influenți în mediul online.

Influencerii sunt una dintre cele mai bune opțiuni pentru a-ți face brand-ul personal cunoscut.

De-a lungul anilor, mi-am făcut prieteni în rândul oamenilor din mediul online. Prin construirea acestor relații, influenceri ce îmi sunt prieteni sunt mai dispuși să împărtășească sau să distribuie postările mele către publicul lor.

Dacă beneficiezi de expunere gratuită la o audiență pe care încerci deja să o ai, vei avea parte de un mare câștig. Încercă această tehnică pentru a vedea dacă funcționează pentru tine. Dacă ai influencerii potriviți în cercul tău, vei obține mai mult trafic pe site-ul tău web și mai multă implicare de la publicul tău.

 

Întâlnește-te cu cât mai mulți oameni

Când construiești un brand personal, persoanele pe care le cunoști te pot ajuta să te promovezi. Nu poți limita aceste relații online. Poate că vei ajunge la niște influenceri online, ceea ce este perfect acceptabil. Eu fac acest lucru tot timpul și este o activitate plăcută.

Relațiile se leagă mult mai bine în momentul în care discuți cu omul față în față.

Spune-le oamenilor unde îți place să călătorești, ce îți place să mănânci, care e restaurantul tău preferat. Astfel vei crea legături ce te vor ajuta să te dezvolți ca persoană!

Sunt multe alte lucruri pe care trebuie să le faci în mod constant pentru a crește, ca persoană și ca brand. Trebuie să cercetezi piața, să aduci constant informații utile publicului tău. În mare trebuie să oferi omului ceea ce îl interesează.

Sursa: Entrepreneur

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
Succesul nu e niciodată o întâmplare, ci o alegere!
10 lucruri pe care trebuie să le cunoști înainte de a-ți începe cariera
Shares
Share This