3 modalități de a elimina singurătatea din viața de antreprenor

 

Toată lumea știe că trăiești foarte bine, ceea ce majoritatea oamenilor nu ar putea decât să viseze. Viața de antreprenor vine cu foarte multe beneficii. Însă, de multe ori, în stilul acesta de viață alert și obositor își fac apariția tot felul de situații neplăcute. 

Profilurile tale de social media arată roadele muncii tale, iar aproape toți prietenii și familia te invidiază pentru stilul tău de viață. Însă, în spatele acestui stil de viață excelent, se află o persoană care lucrează nopțile. O persoană care uită de odihnă și care uită de un minim de timp ce trebuie petrecut alături de familia sa și de prieteni. O persoană care uneori se simte singură și neînțeleasă. Acea pesoană ești TU.

În calitate de antreprenor, iată câteva modalități prin care am scăpat de anumite situații neplăcute și de singurătate.

 

 

 

1. Plimbă-te și întâlnește oameni noi

Cea mai bună parte a vieții de antreprenor este că ești propriul tău șef. Tu alegi cum să-ți petreci timpul. Am lucrat uneori chiar și sâmbăta și duminica. Am respins invitațiile la evenimente găzduite de prieteni și de familia mea. Aceste situații și munca în exces nu m-au ajutat într-un final. Indifirent de cât de mult îți place să lucrezi, realitatea este că, dacă faci prea mult, vei ajunge să urăști viața de antreprenor. Fă-ți timp pentru pauze și nu te gândi la muncă în tot acest timp. Relaxarea și plimbările te vor aduce mai aproape de obiectivele tale. O parte din călătoria ta în drumul spre succes ar trebui să ia sfârșit în fiecare săptămână, în week-end. Astfel vei avea timp să reflectezi asupra vieții și a oportunităților din viața ta.

Sunt extrovertit, iar statul în casă în week-end este în detrimentul fericirii mele. Așa că m-am obligat să merg la evenimente sociale. Crede-mă, această decizie mi-a făcut extrem de mult bine, punându-mă într-o poziție mai bună ca și lider al echipei mele.

Dacă nu îți plac evenimentele sociale, poți să mergi la seminarii de dezvoltare personală, la cluburi de carte și multe altele. Ai mai multe șanse să găsești oameni asemănători ție în acele locuri.

„Îmi place să întâlnesc oameni noi; Cred că toată lumea are o poveste de spus. Ar trebui să ascultăm câteodată. „- Kim Smith

 

 

2. Învață hobby-uri noi 

Când știi că te duci la evenimente cu oameni cu o minte asemănătoare ție, știi în fond la ce să te aștepți. Situația este diferită atunci când iei cursuri pentru a-ți dobândi abilitățile pentru un nou hobby, deoarece nu ai idee dacă îți va plăcea sau nu. Cu toate astea, mintea ta trebuie să rămână deschisă pentru că ai putea obține informații noi despre lucruri la care nu te-ai aștepta.

Până în prezent, caut în continuu noi activități pe care aș putea să le dobândesc și la care aș putea să particip. De la drumeții spre noi destinații, la cursuri de marketing și cursuri de Zumba. Încerc să învăț cât mai multe lucruri din orice domeniu pentru a avea cât mai multe subiecte de discutat cu oameni noi.

 

Nu trebuie să îți fie teamă să te aventurezi. Poți învăța un instrument pe care nu l-ai crezut niciodată ușor. Ideile bizare sau ciudate uneori pot crește creativitatea din mintea ta. Dacă nu, atunci cel puțin ai subiecte noi de discutat cu prietenii tăi.

 

 

 

3. Discută cu prietenii și familia ta

Întâlnirea cu oameni noi și călătoriile în diferite locuri ale lumii sunt modalități minunate de combatere a singurătății. Cu toate acestea, este benefic să ai o persoană sau mai multe care sunt demne de încrederea ta. Asigură-te că persoana care îți știe toate gândurile și secretele este 100% de incredere, ce nu te va judeca. Deși te poți simți uneori singur, a fi antreprenor este minunat. Nimeni nu poate schimba lumea așa cum poți să o faci tu! Nu renunța și continuă să lupți și să ajungi acolo unde ți-ai propus!

„Avem nevoie de oameni în viața noastră, cu care să putem fi cât mai deschisi. A avea o conversație reală cu oamenii poate părea o decizie simplă, dar implică curaj și risc. „- Thomas Moore

Sursa: Addicted2Succes

 

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
10 citate ale lui John F. Kennedy ce te vor inspira!
1. 5 motive pentru care trebuie să faci reclamă pe Facebook
Shares
Share This