Diferența de gândire dintre tine și oamenii de succes!

Diferența de gândire dintre tine și oamenii de succes

Sunt anumite persoane în lumea aceasta care reuşesc îşi împlinească visele şi aibă succes. Iar acest lucru nu se întâmplă din cauză ei au mai mult timp sau un IQ mai mare de cât al tău. Se întâmplă din cauză  ei gândesc diferit! Acum o să îți prezint 5 obiceiuri ale oamenilor de succes pe care le poţi aplica în viaţa ta.

Sunt determinaţi

Oameni de succes ajung stăpânească arta de stabilire a obiectivelor, fiind cât mai determinaţi posibil. În loc facă declaraţii precum: “Am încep dorm mai mult.sau “Am slăbesc cinci kg.”, ei vor spune mereu: “Am fiu în pat la ora nouă jumătate. sau “Am mănânc salată la cină şi îmi voi începe ziua alergând.

Aceştia aplică aceste specificaţii şi în afaceri, afirmând astfel:

Îmi voi face cinci clienţi noi în fiecare zi, voi avea cinci noi perspective zilnic.”

Specificând exact ceea ce doriţi faceţi,  va fi mult mai uşor va transformaţi obiectivul în unul realizabil. Când aţi identificat exact ceea ce doriţi realizaţi , sunteţi mult mai motivaţi urmaţi paşii către succesul vostru.

Ei gândesc în minute când îşi fac programul

Sunt 1,440 minute într-o zi. Oameni de succes sunt conştienţi de acest aspect şi încearcă îşi petreacă acest timp cât mai eficient posibil. Ei ştiu nu pot recupera nici un minut pierdut cu sarcini şi activităţi inutile.

Mark Zuckerberg a pus această idee în aplicare purtând zilnic aceaşi ţinută. Clasicul lui tricou gri care a devenit un brand al său. Bilionarul a afirmat într-un interviu că a economisit timp, nu mai era nevoit îşi aleagă o ţinută pentru ziua respectivă, alegea din instinct obiectul necesar.

Sunt optimişti și realişti

Gândirea pozitivă este crucială pentru a ajunge îţi atingi scopurile. Oamenii de succes nu subestimează niciodată dificultăţile pe care le întâmpină pentru a-şi atinge scopurile.

Cercetările arată oamenii cu o gândire optimistă și realistă tind fie mai fericiţi şi aibă un control mai bun asupra lor şi a emoţiilor lor decât cei care sunt optimişti și nerealişti.

De fiecare dată când vor întâmpina o provocare sau o problemă, ei nu vor spune “nu am de ales, acesta e singurul mod prin care pot face asta”. Ei vor fi creativi, vor avea un plan A, un plan B şi un plan C”, spune Sophia Chou, un cercetător de psihologie organizaţională la Universitatea Naţională din Taiwan.

Au agenda la îndemână

Richard Branson, Drew Hansen, J.K. Rowling, Eminem şi Jack Dorsey îşi păstrează agenda mereu în apropiere pentru a-şi nota gândurile, îşi urmăresc progresul, îşi notează obiective şi reflectă la greşelile din trecut.
Acest lucru îi ajută reflecte la ceea ce au făcut bine şi la cum s-au dezvoltat de-a lungul timpului. Astfel stima de sine şi încrederea creşte, văzând tot ce-au realizat de-a lungul anilor!

Ei ştiu care este echipa câştigătoare

Michael Jordan este numit cel mai bun jucător de baschet al tuturor timpurilor, dar numai jucând cu cei precum Scottie Pippen, Horace Grant şi Dennis Rodman, a reușit să devină legenda care este azi.

Aşa cum antrenorul său a spus:Puterea echipei este fiecare membru individual, iar puterea fiecărui membru individual este echipa.
Oamenii de succes evită persoanele cu care nu pot colabora. Ei îi ţin aproape pe cei care le împărtăşesc gândirea şi strategiile. Voi lucra din greu am cea mai bună echipa în preajma mea. Acest lucru motivează fiu de zece ori mai bun.

Dacă vrei fii cel mai bun, înconjoară-te de oameni capabili. Dacă vrei te distrezi şi pierzi timpul adună în jurul tău cei mai mari petrecăreţi!

În încheiere am  mărturisesc un lucru foarte important, care va pune pe gânduri şi care va face regretaţi unele lucruri pe care le-aţi făcut.
V-aţi încruntat citind aceste rânduri, reflectaţi la ce v-aţi gândit şi realizaţi acele lucruri macină. Eu spun doar atât: disciplina, devotamentul şi motivaţia vor face milionari. Căutaţi, citiţi, informaţivă! Puteţi, toată lumea poate, începeţi ieri! Acum e momentul faceţi ceva, nu mâine! Pentru mai multe informații despre ceea ce trebuie să faci pentru a reuși  în viața de antreprenor poți citi și acest articol.

 

 

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
Vânzări vs. Branding
antreprenor de succes
Sondaj Google! Vezi dacă ești un manager eficient
Shares
Share This