Află de ce nu ești un om de succes!

 

 

Cu toții avem ceva ce vrem să realizăm în viața noastră, dar de cele mai multe ori nu reușim să ne atingem obiectivele. Vorbim ani de zile despre lucrurile pe care dorim să le obținem, dar nu facem niciodată nimic pentru a le obține.

De ce se întâmplă asta? Pentru că suntem blocați într-o lume paralelă a viselor. Să visezi te face să te simți bine, să pui în practică te face să te simți stresat. Poți visa ani de zile la cele mai frumoase vise ale tale fără să îți aducă nimic. Nu te mai lăsa ghidat de iluzii, obține ceea ce îți dorești în viață. Du-te alergând spre obiectivele tale.

 

Visătorii vorbesc prea mult

Obiceiul de a vorbi și de a nu pune lucrurile în aplicare.

Există pretutindeni o mulțime de oameni ce afirmă: “Ar trebui să fac lucrul acesta.” sau “Am de gând să fac asta”.  Cei care fac performanță iau măsuri înainte și apoi povestesc despre ce au reușit.

 

Visătorii visează la planul perfect

Ai întâlnit vreodată un tip care are trei facultăți, are 30 de ani și încă studiază? Acești oameni sunt pierduți în etapa de planificare și de cunoaștere. Ei încă sunt la nivelul în care spun “Acum încerc să aplic ceea ce am învățat și trec la etapa următoare.”

Planificarea îndelungată a lucrurilor îți poate da un număr mare de frici care te vor împiedica să îți dorești să treci la fapte. Adevărul este că nimeni nu știe sigur dacă planul tău se va desfășura așa cum vrei tu. Acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să ai un plan, ci înseamnă că nu trebuie să petreci ani pentru a-l concepe. Vei vedea cum decurg lucrurile pe parcursul drumului. Trebuie să te adaptezi constant situațiilor viitoare.

 

Visătorii nu comunică clar ce doresc

Pentru că nu e sigur care e scopul lui și care este publicul țintă, visătorul știe ce să spună mai exact. Când știi ce dorești într-o anumită situație, comunici într-o manieră simplă, succintă și clară. Trebuie să treci direct la subiect pentru a obține ce dorești.

 

Visătorii se schimbă de la o zi la alta

Asta nu înseamnă că nu poți face schimbări, dar visătorii par să aibă mereu o idee sau un scop nou în fiecare săptămână. Se răzgândesc și se schimbă mai repede decât își schimbă lenjeria.

 

Visătorii vorbesc, dar nu ascultă

Cheia succesului stă de multe ori în ascultare. Când asculți ce au de spus oamenii înveți o mulțime de lucruri. Nici unul dintre noi nu le știe pe  toate, ceea ce înseamnă că trebuie să ascultăm și ce au de spus cei din jur. Ascultarea este o îndemânare benefică pentru orice persoană. Este vorba și de a asculta și apoi de a filtra ceea ce nu este relevant pentru obiectivele tale. Dacă asculți și faci totul ca un orb nu vei ajunge prea departe. Din contră, te vei depărta extrem de mult de visurile tale.

 

 

 

Sursa: Addicted2Succes

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
Norocul este egal cu ghinionul
4 ritualuri zilnice ce te vor transforma într-un conducător
Shares
Share This