6 moduri prin care milionarii reușesc

 

Persoanele de succes sunt cunoscute pentru împartaşirea de obiceiuri similare. Persoanele de succes sunt cunoscute pentru împartaşirea de obiceiuri similare. Cum ar fi trezitul devreme, economisitul, şi luarea deciziilor calculate. Dar, uneori, persoanele sau obiceiurile lor nu sunt înțelese 100%.

Am să îți prezint o serie de obiceiuri pe care oamenii de succes le au. Despre care probabil că nu ai auzit sau nu ești conștient încă de ele.

 

  1. Nu sunt neînfricați.

Fiecare miliardar de succes a atins acest statut pentru că nu îi este teamă să pună totul pe listă și să treacă la treabă, mergând prin necunoscut. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu își fac griji. Având un pic de pesimism, ei observă defectele din afacerile lor.

 

  1. Le pasă de sănătatea lor, nu numai de bogăția lor.

Nu este un secret faptul că îngrijirea personală este o parte esențială a succesului, deoarece reduce stresul și împiedică îmbolnăvirea frecventă sau foarte gravă. Cu alte cuvinte, dacă ești stresat și te lupți cu probleme de sănătate tot timpul, cum te poți concentra asupra afacerii tale? Starea fizica buna, ofera energie si o rezistenta supraomeneasca. Daca nu ai fost inzestrat cu o gena divina, atunci fa-ti un obiectiv din a deveni cat mai sanatos posibil. Vor veni zile cu stres, anxietate, probleme de familie, nopti nedormite, trebuie sa fi pregatit pentru toate aceste obstacole. Tineti corpul intr-o stare cat mai buna si activa.

  1. Sunt împăcați cu ideea că nu vor fi mereu înțeleși.

„Cred că trebuie să fii dispus să fii înțeles greșit dacă intenționezi să fii diferit și inovativ.”, a spus fondatorul Amazonului, Jeff Bezos.

Despre ce vorbește Bezos este faptul că dacă toate ideile tale ar fi ușor de digerat, atunci toți ceilalți ar face exact același lucru. Când ceva nou apare pe piață vor exista mereu păreri contradictorii. Mulți nu vor lua de bun ceea ce le propui. Trebuie să nu te lași influențat.

 

    4. Gândesc ca și hackerii.

Hackerii nu sunt întotdeauna acei indivizi neplăcuți care caută să fure informații importante pentru câștigul lor. După cum Mark Zuckerberg a scris într-o scrisoare către potențialii investitori de pe Facebook. „The Hacker Way” este o abordare a dezvoltării ce implică îmbunătățirea continuă. Hackerii cred totul poate fi întotdeauna mai bun și că nimic nu este vreodată perfect „.

 

    5. Își îmbrățișează nebunia.

„Când creezi ceva inovativ, trebuie să fii pregătit ca oamenii să spus că ești nebun!” Larry Ellison

 Și nu e un lucru rău, este de fapt o indicație că ai ceva bun. Nu o să reușești atunci când faci ce toată lumea face deja. Alimentează-ți și acceptă-ți gândirea diferită și îmbrățișează-ți “nebunia”.

 

    6. Se gândesc din greu la ceea ce poate merge prost.

Îndoiala, întotdeauna se schimbă câte ceva. Încearcă să întorci o situa1ție pe toate părțile și gândește-te în felul următor: În ce situație nu vrei să fii pus? Unde vrei să ajungi și ce îți poate tăia calea? Care sunt cele mai mari temeri legate de ideea pe care o ai? Cum poți la un alt nivel planul inițial, ca totul să meargă și mai bine?

În loc să te gândești la succesul pe care îl poți avea, fă o listă cu ce nu ar putea să meargă și îmbunătățește acele lucruri. Fiind atent la ce poate merge prost poți construi un pod peste obstacolele viitoare dacă poți preconiza dinainte ce se va întâmpla.

 

Sursa: Entrepreneur

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
4 schimbări de mentalitate ce îți vor aduce succesul
Cum să iei un interviu cu succes în 6 pași
Shares
Share This