4 ritualuri zilnice ce te vor transforma într-un conducător

 

Trăim într-o societate de oi. Oamenii sunt sensibili la tot. O lume în care oamenii au nevoie de spațiu pentru că sentimentele lor au fost rănite. Dacă nu preferăm ceva, ne plângem. O lume unde oamenii cred că viața nu este corectă decât pentru ei. Ei dau vina pe alții și prea puțin pe ei înșiși.

Dacă există ceva sigur în această lume, este că leii se vor ridica împotriva oilor.
Lei sunt cei ce au succes. De fiecare dată când te uiți în jur, ei realizează ceva mare. În timp ce oile continuă să se plângă din ce în ce mai tare. Cei care sunt acum lei au pornit ca puii. Poate că au fost odată oi și ei, dar s-au transformat în lei.

 

Au dimineți active

 

Majoritatea oamenilor se ridica din pat și merg direct la muncă. Au nevoie de ore întregi ca să înceapă sa fie activi. Atunci e deja ora prânzului, când aceștia servesc masa. Fiind plini devin neproductivi din nou. Ei merg acasă apoi, făcând minimul necesar la locul de muncă. Leii se ridică înainte de răsăritul soarelui. Se trezesc între 4 și 5 dimineața. Când te trezești, un leu deja a lucrat. Ceea ce faci într-o singură zi, un leu face până la nouă dimineața. Ei aplică această practică și la sfârșit de săptămână. Ei nu aplică mentalitatea mediocrității. Nu le pasă de petreceri și de ieșit noaptea la petreceri.  

 

Dușul rece

 

În timp ce majoritatea oamenilor nu îndrăznesc să facă un duș rece, un leu o face în fiecare zi. Indiferent dacă sunt 0 grade sau 50 de grade afară. El trece prin acest proces incomod, conștient că va deveni mai puternic. Un leu înțelege că, dacă poate obține un avantaj față de competiția sa, o va face. Dușurile calde nu au nici un beneficiu pentru o persoană. Dușurile reci pot ajuta la ameliorarea stresului și la creșterea nivelului de energie. Oricât de greu ar fi, un leu va face un duș rece. Alții se vor gândi la el ca fiind nebuni, însă el cunoaște modul de gândire obișnuit asa că nu îl va lua în considerare.

 

Citesc o oră pe zi

 

Leii se perfecționează în fiecare zi. Persoanele care au fost luna trecută nu se compară cu persoanele care sunt astăzi. Ei citesc între 50 și 60 de cărți pe an. Ei citesc cărți despre tot și au o vastă cunoaștere a lumii. Oamenii obișnuiți citesc o carte pe an, dacă o citesc și pe aceea. Nu ascultă cursuri și discursuri în mașină. Oamenii puternici, citesc mult și despre diverse lucruri pentru a înțelege mai bine lumea și pentru a avea cunoștințe vaste despre multe lucruri ce îi pasionează.

 

Realizează sarcinile zilnice

 

Înainte de începerea fiecărei zile, un leu își scrie ce trebuie să obțină. El numără lista de lucruri de făcut și știe, când se trezește a doua zi dimineață, ce are de făcut. Cu sarcinile de îndeplinit, un leu este de neclintit în completarea lor. Nimeni nu-l va împiedica să obțină ce vrea de la acea zi. Când un leu scrie aceste sarcini, ele nu sunt la îndemâna lui. Acest lucru îl va forța să crească. El nu va dormi până când nu vor fi îndeplinite toate sarcinile sale. Un leu are au auto-disciplină, de care  este nevoie pentru a deveni un om de succes. 

 

Sursa: Addicted2Succes

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
10 lucruri pe care trebuie să le cunoști înainte de a-ți începe cariera
3 modalități de a elimina singurătatea din viața de antreprenor
Shares
Share This