Ai nevoie de idei de afaceri diferite? Uite aici 6

 

Astăzi, zeci de mii de oameni au în vedere începerea unei afaceri locale. Ai nevoie de idei de afaceri? Uite aici 6 idei de afaceri. În medie, oamenii se așteaptă să aibă două sau trei cariere în timpul vieții profesionale. Cei care părăsesc o carieră se gândesc deseori la a doua sau la a treia schimbare în carieră. Persoanele care au făcut parte din forța de muncă tradițională de opt ore sunt pe punctul de a se retrage din acea viață.

Vestea bună: Pornirea unei afaceri la domiciliu este la îndemâna oricui care dorește să-și asume un risc și să muncească din greu.

Ai nevoie doar de 1.500 $ sau mai puțin pentru a începe o afacere profitabilă.

În continuare, am să vă prezint câteva idei foarte bune pentru începerea unei afaceri profitabile.

  1. Servicii de contabilitate

Este nevoie de experiență, formare sau licențiere.

 

Creați o carte de vizită care să descrie serviciile dvs. În momentul în care mergeți la întruniri de business, este nevoie să vă faceți puțină reclamă. Înainte de a face acest lucru, trebuie să știți ce vor fi aceste servicii. Ce știți să faceți, ce doriți să faceți și mai ales ce o să faceți peste ceva timp. Sunt câteva întrebări la care trebuie să răspunzi sincer față de tine. Vrei să faci pur și simplu contabilitate pentru o afacere mică? Un nivel mai mic de contabilitate ar fi de a elabora bilanțuri, situații de venit și alte rapoarte financiare pe o bază lunară, trimestrială și / sau anuală, în funcție de nevoile afacerii. Alte specializări pot include contabilitatea fiscală, o zonă largă de muncă potențială. Sau companiile de servicii cum ar fi Due.com asistate de freelanceri.

Mulți proprietari nu au de gând să își păstreze propriile registre de zi cu zi ale contabilității, ci ar prefera asistență profesională.

 

  1. Repararea bicicletelor

 

În multe părți ale țării, această afacere tinde să fie sezonieră, dar puteți găsi modalități de extindere în jurul acesteia. Închiriați o unitate de depozitare și oferiți-o pentru a stoca bicicletele oamenilor în timpul iernii. Suma pentru chirie nu trebuie să fie foarte mare, având în vedere ca poate fi o afacere profitabilă și destul de simplu de organizat. Puteți chiar să le faceți un upgrade și să reparați anumite lucruri ce nu mai funcționează normal, iar venitul să crească substanțial.

 

  1. Curățător de bărci

Este nevoie de experiență, formare sau licențiere.

 

Bărcile care sunt trase din apă, la venirea iernii sau la jumătatea sezonului vor avea nevoie de o întreținere pe măsură. În funcție de tipul bărcii, este nevoie de o curățire adecvată pentru punți, spațiile de dormit, rampele și restul pieselor. Începeți prin a vă apropia de casele care au o barcă în curte. Sau puteți să vă comercializați serviciile către portul de agrement pentru a vă contracta în schimbul unei sume de bani.

 

     4. Servicii de curățenie

 

Există multe direcții pe care le puteți lua în această afacere. Dacă doriți să lucrați în timpul orelor de lucru, când nimeni nu o face, vă puteți concentra pe clienții de birou. Puteți să vă concentrați asupra afacerilor cu amănuntul și să păstrați clienții dvs. într-unul sau două blocuri. Restaurantele au o mare nevoie de curățenie zilnică și pot fi o sursă excelentă de clienți constanți. Poate că v-ar fi mai interesat de curățarea casei. De multe ori cu servicii de curățare nu trebuie să cheltuiți o mulțime de bani pentru publicitate sau marketing, deoarece clienții dvs. vor veni din cuvânt.

 

       5. Repararea computerelor

Este nevoie de experiență, formare sau licențiere.

 

Studiați principalele tipuri de software pe care utilizatorii vor dori să le utilizeze. Procesarea de text, software-ul de editare a fotografiilor, îmbinarea corespondenței, foaia de calcul, proiectarea și în special software-ul de securitate. Investigați toate componentele – tipurile de monitoare în toate varietățile lor; Tastaturi, de la cablul ergonomic la wireless; Tipuri de mouse; Precum și componentele periferice, cum ar fi imprimantele și scanerele. Fiți familiarizați cu toate ISP-urile (furnizorii de servicii de internet) disponibile în zona de piață pe care intenționați să o acoperiți. Stabiliți-vă ca pe un lider care poate satisface nevoile utilizatorilor de calculatoare personale, ale micului business sau unei corporații mai mari.

 

       6. Consultant

Are posibilități de extindere.

 

Pentru a fi consultant, trebuie să aveți o experiență vastă în domeniu. Înființarea unui lanț de magazine de frumusețe sau restaurante sau orice afacere pe care a-ți avut-o s-a concretizat și prin experiență. Acest lucru ar trebui să vă ajute în a-i ajuta pe alții să nu facă aceleași greșeli ca și dvs.

 

Sursa: Entrepreneur

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
Strategie antreprenorială de ieșire de pe piață
pentru antreprenori
6 lucruri pe care antreprenorii trebuie să le facă zilnic pentru a avea succes.
Shares
Share This