Învață să depășești obstacolele din viața ta!

 

Multe obstacole vor apărea în calea ta, care te vor provoca din punct de vedere psihic, ce îţi vor scădea capacitatea mentală şi nu te vor lasă fii un întreprinzător bun. Este tentant cauţi tehnici extreme ce te pot ajuta, dar poate deveni dificil gestionezi aceste stăriCe poţi face este te gândeşti în profunzime la lucrurile ce te macină. Încearcă  analizezi situaţia din exterior în interior şi invers. Care sunt cele mai frecvente lucruri ce ne pot deconcentra şi afecta viaţa? Am prezint o listă cu acestea şi vom discuta despre fiecare în parte câte puţin.

„Nu am de ales

Fie este vorba de exerciţii, de a continua o afacere nouă sau de o multitudine de alte activităţi, există întotdeauna o alegere.

„Nu am de ales” este, de obicei, scuză pentru a întârzia în luarea unei decizii. Chiar dacă simţi situaţia este în afara zonei tale de confort, există ceva care va fi întotdeauna sută la sută sub controlul tău şi acesta este modul în care alegi răspunzi la o anumită situaţie.

 

„Nu este momentul potrivit”

În primul rând, momentul potrivit nu există niciodată. Dacă teai hotărât faci ceva -o acum, pentru niciodată nu va fi un moment mai bun. Nu aștepta momentul oportun pentru nu va avea vină. Dacă nu acum, atunci când? Pentru altă dată, aduce doar insucces. Vă recomand cu drag îl scoateţi din vocabularul vostru. Sunt multe articole şi discuţii pe tema asta şi oamenii de succes vor continua recomande altora nu aştepte timpul potrivit, pentru asta au făcut ei și uite că au reușit. Trebuie încetezi te mai gândeşti va fi mai bine altă dată, pentru nu e aşa!

 

„Trebuie fiu mai fericit”

La fel cum cineva merge la vânătoare de comori, porneşte și tu într-o vânătoare a fericirii. Ţine cont fericirea nu poate fi pusă pe pauză până ajungi la un anumit obiectiv. Trebuie te bucuri şi de parcurs, şi de lucrurile mărunte. Fericirea este mereu în joc, pentru va exista mereu ceva pentru care fii recunoscător.

 

„Voi începe când simt motivat”

Probabil uneori îţi e greu faci exerciţii, mergi la sala în loc mănânci gogoşi, mergi la culcare la ora 22:00 sau lucrezi la sfârşit de săptămâna, dar trebuie gândeşti pe termen lung. Toţi avem zile în care suntem suprasolicitaţi şi nivelul nostru de energie este 0. Aşa cum vremea se schimbă şi nivelul nostru de motivaţie o va face. Necesitatea motivaţiei pentru a efectua unele sarcini îţi va da ocazia te scuzi şi nu mai continui. Ştim cu toţii acele zile în care totul pare nu are sens şi am vrea doar stăm. Cum reuşeşti îţi duci obiectivele la final în astfel de zile? Forţa mentală te va ajuta. Inteligenţa emoţională este cel mai de preţ dar în astfel de situaţii. Pentru trebuie recunoaştem, suntem slabi. Ne este greu ne motivăm şi ne impunem lucruri. Iar cu o inteligenţă emoţională scăzută, ne va fi aproape imposibil.

 

Sursa: Addicted2Succes

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
Importanța diversificării portofoliului pentru investiții
Sfaturi esențiale în perioadele de răscruce ale vieții tale
Shares
Share This