4 aplicații ce te vor ajuta în viața de antreprenor

Cultivarea spiritului antreprenorial nu este ușor. Unii oameni par să se fi născut cu el, dar uneori ai nevoie de puțină inspirație pentru a ajunge acolo. Trebuie sa rămâi creativ, motivat și inovator în mod conștient, iar acest lucru poate fi destul de obositor. În plus, viața cotidiană te poate face foarte ușor să îți pierzi atenția.

Există multe modalități de a ajunge la acea stare necesară și potrivită pentru un antreprenor. Ce ai spune dacă poți începe tot acest proces, doar cu ajutorul telefonului și puțină ambiție? Există atâtea aplicații cu adevărat inovatoare care te pot ajuta. Inspiră-te și folosește-te de ele, cele mai multe sunt gratuite.

Am să îți prezint o scurtă listă de aplicații ce te vor ajuta în cariera de antreprenor.

 

  1. Mișcă-te – app tryAround

     

 

O trăsătură comună a antreprenorilor de succes este atenția față de sănătatea fizică. Există mii de aplicații de sănătate și fitness, dar tryAround a găsit o cale de a ieși cu adevărat din rândul mulțimii. Aceasta aplicație se bazează mai degrabă pe (METO). Arderea metabolica a grăsimilor. Astfel, în loc să îți recomande o întreagă serie de exerciții, va lua în considerare și activitățile zilnice, cum ar fi mersul la cumpărături, plimbatul câinelui, curățenia în bucătărie. Programul oferă utilizatorului, o zi extrem de specifică ca ritm de ardere al caloriilor. Aceasta monitorizează activitatea zilnică și prezintă performanțele obținute în timp. Aplicația este concepută pentru a interacționa cu Apple Health și este disponibila pe iTunes.

 

  1. Profită la maxim de timpul tău – appTasker

 

Frumusețea automatizării este că îți economisește timp prețios, mai ales atunci când ești un antreprenor ocupat. Sistemele de automatizare au beneficii semnificative pentru sarcini precum marketingul și gestionarea datelor. Dar, aceste sisteme pot contribui, de asemenea, la economisirea timpului cu sarcinile de zi cu zi. Tasker este o aplicație care face automatizarea incredibil de simplă pe telefon, cu combinații practice și nelimitate. Aceasta aplicație este una revoluționară, pe lângă că ține minte toate datele importante și întâlnirile, se poate conecta cu tehnologia din toată casa ta. Prin intermediul ei, poți aprinde luminile în casă doar spunând “Sunt aici”.  Aplicația este disponibilă pe Google Play.

 

  1. Dezvoltă-ți abilitățile în era tehnologiei – app Hopscotch

 

Nu lăsa numele să te păcălească. Această aplicație este mult mai aplicabilă în lumea profesională decât ai crede. Hopscotch îi ajută pe utilizatori să învețe elementele de bază ale codării prin mini-jocuri distractive, prin opere de artă și prin designul de bază pentru site-uri. Să înveți codurile de programare este ca învățarea unei limbi și este o abilitate neprețuită în peisajul afacerilor în ziua de astăzi. Această aplicație inovatoare este creată să te ajute să îți alegi o nouă abilitate care te poate ajuta să îți îmbunătățești viața antreprenorială. Hopscotch este disponibil pe iTunes.

 

  1. Devino un manager mai bun – app Squeeze

 

Creare unui buget este o provocare pentru fiecare întreprinzător și una dintre cheile construirii unei afaceri de succes. Din nou, există multe aplicații care urmăresc cheltuielile utilizatorilor, dar Squeeze, de fapt, aplică lucrurile un pas înainte. Găsește cele mai bune oferte pentru utilizator, pentru produsele și serviciile de care au nevoie de fapt. Squeeze recomandă oferte de prețuri pentru nevoi precum asigurarea, cardurile de credit și  internet, astfel încât să știi că obții cea mai bună ofertă. Dacă ai pus ochii pe ceva, cum ar fi un computer nou sau un televizor pentru birou, Squeeze va urmări orice schimbări și te va avertiza atunci când produsul este la ofertă. Aplicația este disponibilă pe iTunes și pe Google Play.

Sursa:Inc.

 

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
antreprenor de succes
Sondaj Google! Vezi dacă ești un manager eficient
7. Licitarea și optimizarea anunțurilor Facebook
Shares
Share This