4 sfaturi despre cum să fii un star pe Youtube

În ziua de astăzi, să fii un star pe Youtube este egal cu a fi o celebritate mondenă. Oamenii cauta din ce în ce mai mult material de calitate pe internet, televiziunile căzând pe locul doi. În zilele noastre tot mai mulți Youtuberi își fac apariția din neant, țintind către succesul absolut. Dar pentru a-ți asigura succesul pe această platformă. trebuie să urmezi câteva reguli de bază.

Un celebru YouTuber a declarat într-un interviu: “Am în jurul meu oameni care mă urmăresc într-un număr mai mare decât a avut televiziunea pentru care lucram”. A subliniat în continuare importanța YouTube-ului pentru noile afaceri. A mai vorbit și despre faptul că, orice persoană poate deveni o celebritate pe YouTube cu instrumentele necesare și urmând câteva reguli esențiale.

Iată 4 pași care te vor ajuta să devii un star pe YouTube.

 

  1. Nu urma pur și simplu trendurile.

O mare parte din YouTuberi oferă o imagine clară despre ceea ce funcționează și atrage pe această platformă. Există deja anumite repere clare după care să te ghidezi, în momentul în care îți dorești să faci un pas următor. Un YouTuber cunoscut a afirmat că există o șansă foarte mare să reușești ca începător dacă te ghidezi după următoarele întrebări. Ce lipsește de pe această platforma? Ce vrea lumea nou să vadă? La ce se uită oamenii cel mai des?

Răspunzând la aceste întrebări corect, vei avea o șansă mare să reușești și să crești relativ rapid în acest domeniu. Dacă te întrebi: Ce este la modă acum? O vei da în bară, pentru că trendurile trec, calitatea și originalitatea mai greu.

 

  1. Ai răbdare.

Nimeni nu își încarcă primul videoclip pe YouTube și se transformă peste noapte într-o stea. Și chiar dacă au succes cu primul videoclip, asta nu înseamnă că toate cele ce urmează vor continua să fie la fel. Este necesar ca factorii de decizie să fie bazați pe răbdare. Trebuie să continui și să nu te dai bătut. Adu-ți aminte că totul vine în timp. Chiar dacă ai 30 de vizualizări la primele videoclipuri, nu îți face griji că ai depus o muncă în zadar. Când oamenii te vor descoperi se vor uita și la clipurile tale mai vechi. Nu vei pierde nici măcar un minut din viața ta făcând acest lucru.

 

 

  1. Merită să investești în echipament.

Trebuie să o luăm cu începutul, nu vă recomand și nici marii Youtuberi nu recomandă investirea în aparatură performantă încă de la început. În ziua de astăzi suntem înconjurați de oportunități care mai de care. Un simplu telefon poate fi cel mai bun prieten al tău când vine vorba de creat material pentru YouTube. Tot ce ai nevoie este o lumina bună și telefonul amplasat pe orizontală pentru a filma 16:9. Astfel nu vei cheltui nici un ban pe aparatură și vei reuși să aduni fani pe canalul tău. În momentul în care începi să crești și să câștigi bani din Youtube, este important să investești în aparatură. Ca în orice alt domeniu trebuie să începi să oferi cât mai multă calitate, un microfon bun, o cameră bună și așa mai departe.

 

  1. Investește timp.

Un subiect comun pentru vedetele YouTube-ului este acela că ele nu comunică pur și simplu cu fanii lor prin intermediul YouTube. Cei mai mulți investesc o mare parte din energie și timp pe celelalte rețele sociale. Twitter, Facebook, Instagram si multe altele. De ce este important să faci acest lucru? Pentru că astfel vei rămâne în contact cu oamenii, le vei stârni interesul și mai mult de atât, îi vei face să te perceapă ca pe aproapele lor. Pentru ei vei devenii un prieten și un sfătuitor. Iar în momentul în care oamenii vor vedea modul tău prietenos și sociabil de a fi, te vor recomanda și aprecia.

 

Sursa: Entrepreneur

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
5 cursuri de dezvoltare personală online
Cum fac milionarii bani
Sfaturi de la milionari: 9 modalități prin care aceștia își administrează (și înmulțesc) banii
Shares
Share This