5 povești de viață ale unor oameni memorabili

Orice persoană care a încercat vreodată realizeze ceva ştie ce este lupta şi greutăţile. Aceste lupte sunt o modalitate de a testa dacă eşti construit pentru locul în care îţi doreşti ajungi. Majoritatea oamenilor renunţă atunci când se confruntă cu provocări, considerând  este prea dificil pentru ei. Dar sunt câţiva care se ridică şi se confruntă cu aceste provocări. Aceştia sunt cei care reuşesc, iar ei sunt cei de la care ar trebui te inspiri. Cei care, împinși de propria poveste, reuşesc ajungă oameni de succes.

J.K ROWLING

Joanne Rowling, creatoare a unei mărci de 15 miliarde de dolari şi cel mai bogat autor din lume. Ea a terminat prima sa carte Harry Potter în 5 ani, în timp ce se lupta trăiască din mila altora şi aibă grijă de fata ei după divorţ. Abia după ce a terminat prima ei carte, a început adevărata provocare, când 12 dintre cei mai renumiţi editori au respins cartea. Povestea ei tristă s-a încheiat în momentul în care, editura lui Bloomsbury a acceptat publice cartea. Ambiţia şi devotamentul femeii au transformat-o în ceea ce este azi. Cel mai bogat scriitor din lume, oferind lumii una dintre cele mai iubite serii scrise vreodată. Indiferent de grautățile întâmpinate, aceasta nu a renunțat, fiind motivată probabil de fiica sa. Dar indiferent cine ai fi, sigur poți găsi un motiv pentru care lupți și tu.

 

KEANU REEVES

Celebru actor Matrix, ce a câştigat 463,5 milioane de dolari şi a obţinut patru premii Oscar are o poveste destul de tristă. Viaţa lui, nu a fost doar lapte şi miere. La vârstă de 3 ani, tatăl sau a plecat şi după câţiva ani a pierdut contactul cu el. Keanu a trecut prin 4 licee diferite şi s-a luptat cu dislexia. Fiind extrem de dezamăgit a terminat liceul fără obţină nici o diplomă, dar a continuat studieze şi înveţe citească. În 1999, copilul său a murit şi la 18 luni mai târziu și mama copilului său a murit într-un accident de maşină. Chiar şi după aceste greutăţi, el este în continuare luptător şi nu da vină pe nimeni pentru greutățile sale.

 

DANIEL CRAIG

Faimosul actor al Casino Royale a avut o poveste tristă pe care a transformat-o într-o poveste de succes. În timp ce frecventa o şcoală de teatru şi visa ajungă un actor celebru, interpretând roluri minore. Acesta mergea pe la cantine pentru o masă caldă şi dormea pe o banca din parc din cauza lipsei unui adăpost. Adevăratul său succes a apărut când a fost acceptat în rolul lui James Bond, iar de atunci continuă ne încânte cu rolurile sale.

 

 

FELIX ARVID

Cunoscut sub numele de PewDiePie, cel mai plătit YouTuber, cu cele mai vizionate videoclipuri şi cel mai mare număr de fani. Acesta şi-a schimbat povestea tristă pentru a deveni omul pe care îl cunoaştem astăzi. A renunţat la colegiu pentru lumea corporativă nu era pentru el şi a început vândă HotDog pentru a se întreţine. El nu a avut bani şi permită un computer cu ajutorul căruia îşi înceapă un canal de YouTube, aşa a plătit pentru el prin realizarea unor sarcini online. Astăzi, câştigul saău net este de peste 7 milioane de dolari.

STEVE JOBS

Steve Jobs, copil al unui cuplu necăsătorit, a fostt dat spre adopţie. Mai târziu, a renunţat la colegiul Reed, pentru a se concentra pe interfaţa calculatorului său. Împreună cu Steve Wozniak şi Ronald Wayne, a fondat Apple Computers în 1970. În 1984 a introdus Macintosh în lume. Dar a fost dat afară, chiar dacă era şef al echipei manageriale Macintosh. Este într-adevăr o poveste tristă fii dat afară din compania ta. Cu toate acestea, el nu a renunţat. A început o altă companie numită „Next” şi mai târziu a cumpărat grupul de animaţie Pixar şi a fost numit producător executiv al primului film Toy Story.

 

Sursa: PowerOfPositivity

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
5 motive pentru care trebuie să privești înapoi
Cele 10 secrete ale lui Steve Jobs care l-au făcut milionar
Shares
Share This