Am investit in Compariimobiliare.ro, portal de anunturi imobiliare!

Cu cateva luni in urma am fost invitat de catre Andrei Jurescu, CEO compariimobiliare.ro la o discutie cu privire la o eventuala investitie in portalul sau de anunturi imobiliare.

La momentul primiri invitatiei, eram ocupat cu coordonarea campanie de promovare a proiectul de crowdfunding, Sound Heroes, care apropo, intre timp a strans aproape 600.000$ finantare.💰 Vezi aici mai multe detalii despre Sound Heroes.

In luna septembrie am reusit in cele din urma sa ma vad cu Andrei Jurescu la Cluj si sa purtam o discutie de cateva ore despre proiectul sau.

Andrei a creat o platforma online complexa ce conecteaza agentii imobiliari cu persoanele ce sunt in cautare de oferte imobiliare.

Cum functioneaza compariimobiliare.ro:

Portalul centralizeaza toate anunturile imobiliare din piata si le pune la dispozitia utilizatorilor prin site-ul www.compariimobiliare.ro

Platforma ofera vizitatorilor posibilitatea sa programeze vizite ale imobilelor si sa ia legatura cu proprietarii printr-un singur click.

Daca pana aici nu vorbim despre o noutate absoluta, am gasit si lucruri care nu se mai intalnesc pe piata din Romania, precum:

*Serviciul SNAP. Cand un proprietar adauga un anunt pe diferite site-uri de imobiliare (in maxim 5 minute de la data adaugarii) agentii imobiliari interesati de zona respectiva vor fi notificati prin email pentru a lua legatura cu proprietarul si a-i propune o colaborare.

*Vip Leads

compariimobiliare.ro pune la dispozitie, in timp real, o lista de contacte a persoanelor interesate in acest moment de cumpararea sau inchirierea unui imobil.

Agentiile imobiliare pot lua legatura cu potentialii clienti pentru a le prezenta ofertele.

 

 Dar asta nu e totul! Dupa cum stiti, cel mai important lucru intr-o afacere este echipa din spatele ei, iar eu am gasit la Cluj o echipa frumoasa si foarte competenta.

In stadiul de MVP (vezi aici detalii) compariimobiliare.ro a devenit lider in anunturi imobiliare pe judetul Cluj.

Motivele de mai sus m-au convins sa ma alatur echipei ca Chief Marketing Officer si sa investesc o suma considerabila in compariimobiliare.ro.

Avand in vedere experienta dobandita in pozitia de co-fondator al agentiei de marketing digital www.e-advertising.co dar si anvergura ultimelor proiecte din portofoliul meu, sunt increzator ca voi transforma compariimobiliare.ro in cel mai mare portal de anunturi imobiliare din Romania.

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.
Ultimul videoclip de pe Vlog-ul personal

Couple Travel Vlog | Maldives

Camera GoPro Hero 5 + Karma Grip Drone: DJI Mavic Pro Andrei Ursachi: ➤ Facebook http://fb.com/andrei.ursachi91 ➤ Instagram http://instagram.com/an…


Alte articole similare
Revolutia Bitcoin. Cum functioneaza banii digitali si cum se va schimba lumea in care traim.
Iti doresti sa cumperi actiuni la marile corporatii din lume? Vezi cum poti face asta in doar 2 minute.
x
Dă-mi un like:Deja mă urmaresti? Poți închide tab-ul!
Shares
Share This