Am investit in Compariimobiliare.ro, portal de anunturi imobiliare!

Cu cateva luni in urma am fost invitat de catre Andrei Jurescu, CEO compariimobiliare.ro la o discutie cu privire la o eventuala investitie in portalul sau de anunturi imobiliare.

La momentul primiri invitatiei, eram ocupat cu coordonarea campanie de promovare a proiectul de crowdfunding, Sound Heroes, care apropo, intre timp a strans aproape 600.000$ finantare.? Vezi aici mai multe detalii despre Sound Heroes.

In luna septembrie am reusit in cele din urma sa ma vad cu Andrei Jurescu la Cluj si sa purtam o discutie de cateva ore despre proiectul sau.

Andrei a creat o platforma online complexa ce conecteaza agentii imobiliari cu persoanele ce sunt in cautare de oferte imobiliare.

Cum functioneaza compariimobiliare.ro:

Portalul centralizeaza toate anunturile imobiliare din piata si le pune la dispozitia utilizatorilor prin site-ul www.compariimobiliare.ro

Platforma ofera vizitatorilor posibilitatea sa programeze vizite ale imobilelor si sa ia legatura cu proprietarii printr-un singur click.

Daca pana aici nu vorbim despre o noutate absoluta, am gasit si lucruri care nu se mai intalnesc pe piata din Romania, precum:

*Serviciul SNAP. Cand un proprietar adauga un anunt pe diferite site-uri de imobiliare (in maxim 5 minute de la data adaugarii) agentii imobiliari interesati de zona respectiva vor fi notificati prin email pentru a lua legatura cu proprietarul si a-i propune o colaborare.

*Vip Leads

compariimobiliare.ro pune la dispozitie, in timp real, o lista de contacte a persoanelor interesate in acest moment de cumpararea sau inchirierea unui imobil.

Agentiile imobiliare pot lua legatura cu potentialii clienti pentru a le prezenta ofertele.

 

 Dar asta nu e totul! Dupa cum stiti, cel mai important lucru intr-o afacere este echipa din spatele ei, iar eu am gasit la Cluj o echipa frumoasa si foarte competenta.

In stadiul de MVP (vezi aici detalii) compariimobiliare.ro a devenit lider in anunturi imobiliare pe judetul Cluj.

Motivele de mai sus m-au convins sa ma alatur echipei ca Chief Marketing Officer si sa investesc o suma considerabila in compariimobiliare.ro.

Avand in vedere experienta dobandita in pozitia de co-fondator al agentiei de marketing digital www.e-advertising.co dar si anvergura ultimelor proiecte din portofoliul meu, sunt increzator ca voi transforma compariimobiliare.ro in cel mai mare portal de anunturi imobiliare din Romania.

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
An Unconventional Route to Greater Wealth: Find Out How
in ce investim
Unde investim în 2022, anul cu inflație record: bursa, depozite, titluri de stat, NFT-uri sau imobiliare
Shares
Share This