Top 4 investiții ale momentului

investiții

Energia verde și industria high-tech sunt în prezent opțiuni foarte bune pentru antreprenorii care urmăresc noi sectoare de investiții, pentru diversificare.

Lumea a devenit în prezent o uriașă piață globală. Ideile inovative apar tot mai des în toate colțurile lumii și multe dintre ele au potențialul de a schimba în bine, pentru generațiile viitoare, lumea pe care o știm în momentul de față. Am fost și suntem în continuare martori la tehnologii și idei uimitoare, care ne-au schimbat modul de a gândi, de a interacționa și chiar de a construi un business.

Dacă ai deja o afacere, ai două opțiuni: dezvoltarea propriului imperiu sau investiții în alte business-uri viabile. A investi într-o afacere nu înseamnă însă doar a lua parte la ceva cu adevărat revoluționar. În fapt, investițiile îți pot deschide numeroase oportunități pentru propria ta afacere. Dacă o simplă idee poate să aducă o schimbare în bine, o combinare a mai multor idei poate face adevărate minuni – asta nu doar pentru sectorul business, ci chiar pentru populația întregii lumi.

Iată câteva dintre investițiile de top către care poți să te orientezi sau pe care le poți avea în vedere în următoarele 12-18 luni.

1. Realitate virtuală

Antreprenoriatul este bine înrădăcinat în industria realității virtuale. În ciuda faptului că este prezentă pe piață de câțiva ani, realitatea virtuală a avut momentul său de top undeva în anul 2016. Experții consideră că trend-ul se va păstra ascendent, chiar dacă domeniul este încă subiect de studiu și cercetare. Oportunitățile sunt foarte ample și lasă loc inovației în acest domeniu.

2. Traduceri și interpretare

Foarte multe business-uri au ajuns în momentul de față la nivel global. Cererea este în continuă creștere în ceea ce privește cunoașterea limbilor străine. Giganți precum Google și Skype și-au îmbunătățit și își extind constant capacitățile în ceea ce privește traducerile și interpretările.

În acest fel, prin beneficiile oferite de traduceri, se poate atinge o piață țintă ai cărei clienți caută servicii mult mai personalizate. Pe măsură ce companii diverse ajung să îmbrățișeze mai multe culturi și limbi internaționale, domeniul traducerilor se dezvoltă. Toate acestea înseamnă un singur lucru: cu siguranță e ceva în care merită să investești la ora actuală.

3. Tehnologia dronelor

Tehnologia dronelor deservește nevoile multiplelor domenii de activitate, inclusiv infrastructură, transport, supraveghere și multe altele.

La nivelul anului 2016, piața dronelor era estimată la o valoare de peste 127 miliarde dolari (sursa aici). Cu siguranță o investiție în acest sector poate aduce destul de multe avantaje.

4. Investiții în energie verde

Fiecare individ, dar și mari business-uri conștientizează în prezent cât de mult este afectat mediul înconjurător de către societate. În special în segmentul de business există un rol mult mai important: cel de a oferi un exemplu prin practici prietenoase cu mediul.

Trend-urile în domeniul energiei se orientează către aceeași direcție, prin urmare plasarea de investiții aici este mai mult decât indicată.

Energia eoliană a câștigat foarte mult teren, spre exemplu, comparativ cu nivelul la care se afla în anii 2000. Energia solară oferă de asemenea oportunități multiple de investiții – în fapt tot ceea ce ține de energie verde merită cu siguranță atenție.

 

În calitate de antreprenor, relațiile pe care le ai cu alte persoane cu idei inovative reprezintă unul dintre cele mai mari atuuri ale tale. Va trebui să investești în consolidarea acestor relații, în așa fel încât să afli care ar fi deciziile potrivite, care ar fi domeniile indicate pentru investiții.

Pe lângă faptul că investind vei reuși să obții profituri pe termen lung, vei reuși să aduci și un plus de valoare propriului tău business. Investiția în tehnologii inovatoare îți oferă oportunitatea de a-ți dezvolta și mai mult afacerea deținută.

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.
Ultimul videoclip de pe Vlog-ul personal

Couple Travel Vlog | Maldives

Camera GoPro Hero 5 + Karma Grip Drone: DJI Mavic Pro Andrei Ursachi: ➤ Facebook http://fb.com/andrei.ursachi91 ➤ Instagram http://instagram.com/an…


Alte articole similare
Revolutia Bitcoin. Cum functioneaza banii digitali si cum se va schimba lumea in care traim.
Totul despre Ethereum si Ripple(XRP) criptomonedele care te pot imbogati in 2018
Shares
Share This