21 de citate inspiraționale ale lui Tom Hanks

Tom Hanks

Thomas Jeffrey Hanks este numele complet al actorului și regizorului american.

Câteva dintre filmele foarte cunoscute în care a jucat sunt „Saving Private Ryan”, „Forrest Gump”, „Cast Away”, „Toy Story”, „Apollo 13”, „Splash”, „Philadelphia”, „The Da Vinci Code” și multe alte producții.

Iată câteva citate inspiraționale ale celebrului actor: (poți vedea și 10 citate motivaționale ale lui Bill Gates aici)

21 citate inspiraționale ale lui Tom Hanks

1. „Un erou este cineva care pășește voluntar în necunoscut.”

2. „Vreau să mă simt bine. Nu vreau să mă tem să merg la muncă indiferent de situație. Consider, într-un mod egoist, că mă voi asigura că mă simt bine. Ce spui de asta?”

3. Unii oameni sunt lași … cred că, în general, o treime din oameni sunt răufăcători, o treime sunt lași, iar o treime sunt eroi. Acum, un răufăcător sau un laș poate alege să fie un erou, dar trebuie să facă această alegere.”

4. „Dacă e să ai un loc de muncă în această lume, a fi un star de cinema foarte bine plătit poate fi destul de bine.”

5. „Nu există nici un mare mister în legătură cu mine. Ceea ce fac este plin de farmec și atrage foarte multă atenție. Munca în sine necesită însă aceeași disciplină și pasiune ca la oricare alt loc de muncă pe care l-ai putea avea și pe care îl faci cu plăcere, fie că ești instalator sau un artist extrem de creativ.”

6. „Cred că e mult mai bine să te simți bine decât să arăți bine.”

7. „Îmi place foarte mult ceea ce fac, este cel mai bun job din lume, însă trebuie să supraviețuiești unei cantități enorme de atenție pe care nu o meriți pe deplin și trebuie să faci față responsabilităților profesionale; tot timpul încerc să echilibrez asta cu ceea ce e cu adevărat important.”

8. „Treaba mea este să fac ceea ce spun și să spun ceea ce fac, fără a trece vreodată peste modestia naturii.”

9. „Trebuie să facă oamenii să se gândească: Cum am reușit să facem asta? Nu e un lucru minunat că am reușit?

10. „Soția îmi tot spune că cel mai mare defect al meu e că țin lucrurile pentru mine și par tot timpul relaxat. În realitate, în mintea mea sunt singur cu mine, într-o cameră în mintea mea și nu aud nimic din ceea ce spun ceilalți.”

11. „Ajungi la timp. Cunoaște-ți replicile. Ai măcar o idee despre ce trebuie să faci în scena respectivă. Restul se rezolvă de la sine.”

12. „Unii oameni merg la culcare gândindu-se Astăzi a fost o zi bună. Eu sunt unul dintre cei care se îngrijorează și se întreabă Cum am putut s-o dau în bară astăzi?

13. „Fiecare om are ceva care îl macină iar pentru mine acel lucru a fost dintotdeauna singurătatea. Tot ceea ce înseamnă cinema are puterea de a te face să nu te simți singur, chiar și atunci când ești.”

14. „Sunt milioane de supraviețuitori care ajung să devină acel al 1 milion și 1-lea supraviețuitor.”

15. „Natura filmelor este diferită față de acum 5 ani și toate beneficiază acum de posibilitățile oferite de grafica generată pe computer, ceea ce înseamnă că poți face să se întâmple orice dorești pe ecrane.”

16. „Există o diferență între solitudine și singurătate. Pot înțelege conceptul de a deveni călugăr pentru o vreme.”

17. „Dacă ești amuzant, dacă există ceva care te face să râzi, atunci fiecare zi va fi una bună.”

18. „Dacă nu era greu, oricine ar fi făcut-o. Partea dificilă e cea care o face grozavă.”

19. „Adevărul este că eu nu voi cunoaște niciodată tot ceea ce se poate ști despre voi, la fel cum nici voi nu veți ști niciodată tot ceea ce se poate ști despre mine. Oamenii sunt prin natura lor mult prea complicați pentru a fi înțeleși pe deplin. Prin urmare, putem alege să ne apropiem de semenii noștri cu suspiciune sau să îi abordăm cu o minte deschisă, o fărâmă de optimism și o doză mare de candoare.”

20. „Am mers la facultate pentru că nu aveam altundeva unde să merg și a fost o experiență fabuloasă. Cât timp am fost acolo am fost expus unei lumi despre care nu credeam că e posibilă.”

21. „Voi face distracție din orice; nu contează. Știi, e evident că nu e despre preț, nu e despre cine, ci este despre când și ce. E material, asta-i tot.”

Citatul vostru preferat care e? Lăsați răspunsul în secțiunea de comentarii!

 

Sursa: Addicted2Success

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.
Ultimul videoclip de pe Vlog-ul personal

Couple Travel Vlog | Maldives

Camera GoPro Hero 5 + Karma Grip Drone: DJI Mavic Pro Andrei Ursachi: ➤ Facebook http://fb.com/andrei.ursachi91 ➤ Instagram http://instagram.com/an…


Alte articole similare
succesul personal si profesional
9 modalități prin care îți poți garanta succesul personal și profesional
Succesul nu e niciodată o întâmplare, ci o alegere!
Shares
Share This