Cum influențează Start-up-urile cultura de business?

Cum influențează Start-up-urile cultura de business?

 

Pentru majoritatea dintre noi, și pentru o lungă perioadă de timp, cuvântul birou sau cultura de birouri a conturat o imagine similară și chintesentă. Probabil imaginea rândurilor de birouri și scaune incomode.
O mulțime de astfel de programe de astăzi aleg să aibă încredere în angajații lor în gestionarea programelor proprii, până și inclusiv în a decide când să se prezinte la birou și cât timp le ia pentru a-și face treaba. Timpul flexibil este un avantaj imens pentru părinții care muncesc și pentru oricine altcineva care dorește să echilibreze o carieră plină de satisfacții cu o viață de familie la fel de plină de satisfacții. Aceste avantaje rar sunt întâlnite la un program fix – dar start-up-urile par să se plieze astfel încât să ofere aceste avantaje.


Această discuție este una fără sfârșit. Nu ne vom ocupa de politică aici, dar este suficient să spunem că această cultura progresivă de start-up văzută în America schimbă direcția în chestiuni precum concediul parental plătit, timpul de vacanță mai generos și rambursarea cheltuielilor de școlarizare. Multe companii, cum ar fi Dropbox, oferă chiar și un timp nelimitat de plată, înțelegând că angajații lor iubesc ceea ce fac și le oferă încredere în acest sens pentru ca se consideră că nu ar abuza întrucât întregul raport profesional este construit pe încredere.
Inițiativele de astăzi par să-l motiveze mai mult angajații, să pună mai mult accentul pe înțelegerea lui din punct de vedere emoțional astfel încât să fie stimulat. Companiile doresc să-și apropie angajații respectând timpul petrecut cu familia sau timpul dedicat relaxării nu este o pierdere, iar angajații fericiți sunt mai atenți și productivi.

 

Sursa: Entrepreneur.com

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.
Ultimul videoclip de pe Vlog-ul personal

Couple Travel Vlog | Maldives

Camera GoPro Hero 5 + Karma Grip Drone: DJI Mavic Pro Andrei Ursachi: ➤ Facebook http://fb.com/andrei.ursachi91 ➤ Instagram http://instagram.com/an…


Alte articole similare
pentru antreprenori
6 lucruri pe care antreprenorii trebuie să le facă zilnic pentru a avea succes.
4 cărți recomandate de milionarul Jay-Z
Shares
Share This