5 lucruri despre Ripple (XRP)

Ripple (XRP), cea de-a treia vedeta in lumea criptomonezilor, continua sa creasca incercand sa treaca pragul de 2 USD. Dupa trei zile in care aceasta a incercat in zadar sa treaca pragul de 2 dolari, astazi la ora 16.50 a valorat 2.07 dolari. Capitalul de piata al inflatiei a crescut la 80 miliarde de dolari. Valoarea Ripple a lovit pragul de 3 dolari pentru prima data pe 3 ianuarie. in urmatoarele cinci zile, reusind sa atinga o valoare mai mare de 3 dolari pana cand a atins din nou pragul de sub 2 dolari marți (9 ianuarie).

Iata cinci lucruri pe care trebuie sa le cunoasteti despre Ripple (XRP).

1. Ripple este a treia moneda populara după Bitcoin (BTC) și Ethereum (ETH). Pana la 28 decembrie, Ripple nu a atins niciodata valoarea de 2 USD. Cu toate acestea, pe 29 decembrie, aceasta a atins un nivel ridicat de 2,27 dolari. Ulterior, a stagnat la un nivel de peste 2 dolari pentru majoritatea zilelor de tranzactionare.

2. Ripple, in ciuda faptului ca este urmatoarea moneda virtuala după Ethereum, este disponibil pentru un sfert din pretul lui Ethereum.

3. Diferenta semnificativa dintre cea mai mare valoare si cea mai mica valoare a monezii  Ripple a avut loc intre valorile de 2,14 dolari si 1,797 dolari in ultimele 24 de ore, conform datelor BitStamp.

4. La data de 3 ianuarie, valoarea Ripple a atins 3,29 dolari pe BitStamp.

5. Creat in 2012, Ripple este un sistem de decontare brut in timp real (RTGS), o retea de schimb valutar, construita pe baza unui protocol distribuit de internet Open Source.

Mai multe despre Ripple si cum poti investi in el , poti citi aici.

Poti verifica pret XRP aici.

 

Sursa: NDTV

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.
Ultimul videoclip de pe Vlog-ul personal

Couple Travel Vlog | Maldives

Camera GoPro Hero 5 + Karma Grip Drone: DJI Mavic Pro Andrei Ursachi: ➤ Facebook http://fb.com/andrei.ursachi91 ➤ Instagram http://instagram.com/an…


Alte articole similare
Afla ultimile noutati despre cripto-valuta sustinuta de Google
Explicarea conceptului de lichiditate
Shares
Share This