A Bitcoin forradalom. Hogyan működik a digitális pénz és hogyan fog megváltozni a világ, amelyben élünk

Hacsak nem fán laksz, akkor biztos vagyok benne, hogy hallottál már a Bitcoin-ról és a Blockchain-ről. A Bitcoin ma a pillanat szava, a médiában állandóan jelen van az utóbbi évben elért látványos növekedésnek köszönhetően.

Még azok az emberek is beszélnek róla, akik nem értik a blockchain fogalmat. Elismerem, hogy a múltban én is eléggé tájékozatlan voltam e téren, akkor amikor a világ különböző részén lakó barátaim a Bitcoin-ról meséltek. Már abban az időben hallottam a Bitcoin-ról, amikor ez kevesebb mint 100$ ért.

Emlékszem, hogy kutattam a „jelenséget”, azonban nem értettem meg teljes mértékben azt, hogy hogyan működik és hogyan tudná a világot megváltoztatni. Visszatértem e témára miután több ízben megkérdezték tőlem, hogy mi a véleményem a Bitcoin-ról.

Tehát elkezdtem mélyebben a témába merülni és megtudtam, hogy 15.000$ nyereségem lehetett volna minden befektetett 100$ után … hogyha nem lettem volna annyira felszínes amikor először tanulmányoztam e témát…

Mostanra e témához kapcsolódóan már több tucat klipet végignéztem a YouTube-on, könyveket olvastam a Kindle-en és a könyveket hallgattam Blinkist-en (ez az alkalmazás 15 perces könyvösszefoglalót nyújt, nagyon jó).

 

Röviden a Bitcoin-ról:

Itt 3 percben végigkövetheted azt, hogy hogyan működik a Bitcoin:

Az alábbi klipből többet is megtudhatsz a blockchain-ről, a kriptovaluta hátterében meghúzódó innovatív koncepcióról:

 

Christine Lagarde, a Nemzetközi Valutaalap ügyvezető igazgatója az alábbiakat nyilatkozza a Bitcoin-ról:

„Bitcoin and cryptocurrency have as much of a future as the Internet itself. It could displace central banks, conventional banking, and challenge the monopoly of national monies”

Itt látható a teljes nyilatkozata: https://fee.org/articles/imf-head-predicts-the-end-of-banking-and-the-triumph-of-cryptocurrency/

 

Mit gondolok én a kriptovalutáról:

Egy olyan világban, ahol az interneten instant és ingyen kezdeményezhető egy telefonhívás, természetes, hogy ugyanezt tegyük a pénzzel is. Amúgy nem látok egyetlen okot sem arra, hogy a pénz csak fizikai formában lehessen jelen, annál is inkább, hogy ezeknek minden egyes alkalommal, amikor egy távoli tranzakciót szeretnénk végrehajtani, át kell menniük egy uzsoráson (bankon). Hogy a kezelési költségekről ne is beszéljek …

 

A lehetőség még itt van!

Azt hittem, hogy ezt a lehetőséget elszalasztottam, de utólag megtudtam, hogy a világ összlakosságának mindössze 0,15%-a birtokol ilyen kriptovalutát.

Ez a jelenség még nagyon távol áll attól, hogy mainstream legyen, főleg, hogy a bankok összes képviselője rendszeresen felhívja a figyelmet arra, hogy ez egy „bubble”. Természetes, hogy ezt teszik, tekintettel arra, hogy a kriptovaluta tömeges elterjedése egyenlő lenne az apokalipszissel.

Emlékeznek még a két testvérre, akik segítették a Facebook létrehozását? Ők időközben a Bitcoin-nak köszönhetően milliárdosokká váltak, lásd alább a nyilatkozatukat:

Gold 2.0.’ Cameron Winklevoss Says Bitcoin Will Become ‘A Multitrillion-Dollar Asset’

Cameron Winklevoss and his twin brother Tyler, who once argued they helped create Facebook, have turned $11 million invested in bitcoin in 2014 into more than $1 billion in value today.

 

Még nagyon sokan mások is úgy vélekednek, hogy ez egy óriási (köztük Bill Gates, Mark Cuban is)

És még valami… A Bitcoin-t 2018-ban jegyezni fogják a NASDAQ Q2 tőzsdén, pillanat, amikor a tőkésítés exponenciálisan fog emelkedni.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-11-29/nasdaq-is-said-to-plan-bitcoin-futures-joining-biggest-rivals

Mindez egy része azoknak a dolgoknak, melyeket láttam és melyek meggyőztek arról, hogy kriptovalutába fektessek. Vállalom a kockázatot, hogy a befektetett pénzt elveszítem, tekintettel arra, hogy az elkövetkező 10 évben ezt mintegy 50000%-kal megsokszorozhatom.

A kockázat több mint tolerálható a potenciális nyereségek tekintetében.

 

Hogyan lehet befektetni a Bitcoin-ba és a többi kriptovalutába

Kezdetben a környezetemben lévő embereknél érdeklődtem a legjobb trading platformokról, de miután ellentmondó válaszokat kaptam, úgy döntöttem, hogy egyedül fogom ezen aspektust kutatni.

Létezik a kriptovaluta megvásárlásának és virtuális tárcában tartásának variánsa, de ez a módszer inkább azoknak javasolt, akik vásárolni akarnak és majd csak néhány év múlva néznek ismét a tárcába.

Létezik a kriptovaluta megvásárlásának és virtuális tárcában tartásának variánsa, de ez a módszer
inkább a tech területen lévő személyeknek javasolt, mivel ez a folyamat relatív nehézkes.

 

A tranzakciót az Etoro-n bonyolítom le, mivel:

  • több mint 4 millió felhasználója van több mint 170 országban
  • székhelye Európában van
  • egyike a világ legjobb besorolású platformjainak
  • lehetővé teszi azt, hogy a világ összes cégétől vásárolhass részvényt (Apple, Google, Index SUA , Index global etc)
  • lehetővé teszi a felhasználók tevékenységének lemásolását (megkeresheted a platform legjobb befektetőit vagy lemásolhatod a tevékenységemet)
  • a fizetést kártyával, paypal fizetéssel vagy banki átutalással rendezheted

 

Klikkelj ide, hogy beiratkozhass az Etoro-ra

Abban az esetben, ha tetszik az Etoro, akkor itt nézd meg a fő tranzakciós platformokat.

Hogyha szeretnél kriptovalutába vagy miningbe fektetni, akkor kérlek csatlakozz a Facebook Crypto Magyarországcsoporthoz.

Együtt informáltabbak és erősebbek vagyunk.

 

 

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.
Ultimul videoclip de pe Vlog-ul personal

Couple Travel Vlog | Maldives

Camera GoPro Hero 5 + Karma Grip Drone: DJI Mavic Pro Andrei Ursachi: ➤ Facebook http://fb.com/andrei.ursachi91 ➤ Instagram http://instagram.com/an…


Shares
Share This