Compania Icecat listată la bursa olandeză a început pre-vânzarea criptomonedei ICURY 2.0 pentru Sindicalizarea globală a conținutului

Screen_Shot_2018_03_07_at_15_48_55

Icecat, o companie listată la bursa din Olanda care exploatează un catalog deschis unic global în piața de comerț electronic, tocmai a terminat crearea așa-numitei criptomonedă „2.0” ICURY. ICURY, criptomoneda Icecat, este un criptotoken acceptat de Icecat și va juca un rol în cadrul plăților și în crearea de conținut în ecosistemul existent al Icecat. Este moneda 2.0 în ideea că tokenul este emis de o afacere existentă și profitabilă cu conținut, care are servicii operaționale și reputație bună. Icecat nu este doar un start-up cu o idee de afacere.

ICURY este definit drept un criptotoken creat cu scopul de a descentraliza rețeaua globală existentă de sindicalizare a conținutului privind produsele, care deja facilitează 18 miliarde de descărcări pe an de către zeci de mii de companii de comerț electronic. Icecat dorește să folosească tokenul ca pre-plată pentru serviciile sale la o valoare minimă. Apoi, tokenul poate fi utilizat pentru a stimula producerea și sindicalizarea de conținut descentralizat. Momentan, Icecat produce în jur de un milion de fișe tehnice ale produselor pe an. Într-o schemă descentralizată, inclusiv stimulentele token, Icecat se așteaptă ca producția să crească la zeci de milioane de fișe tehnice de produs pe an. În ecosistemul token, verificările independente de dovadă a calității sunt considerate esențiale, dat fiind că utilizatorii cer un conținut standardizat și verificat privind produsele.

Despre Icecat NV
Icecat NV, listată la bursa Dutch NPEX, este un publisher și sindicalizator de informații privind produsele pentru piața de comerț electronic. Icecat NV, fondată în 2009, lucrează cu aproximativ 68,000 magazine online și sute de mărci precum Philips, Sony, Samsung, HP, P&G, Lego, and L’Oréal.

Icecat include filialele Icecat LLC (Icecat Ukraine) și Icecat Content Sourcing OÜ (Icecat Estonia), Iceshop BV, și Hatch B.V. Centrele privind costurile, Icecat Ukraine și Icecat Estonia, sunt responsabile pentru angajarea persoanelor din pozițiile de editor și dezvoltator de software. Hatch BV oferă butoane inteligente “Cumpără acum” care ajută producătorii să își transforme site-urile web în generatoare cuantificabile de trafic pentru retailerii online ai acestora. Iceshop este specializat în integrarea de soluții de comerț electronic și de Management de informații ale produselor (PIM).

Pre-vânzarea monedei a început deja și se bucură de un mare succes.

Sunteți interesat de ICURY? Alăturați-vă grupului Telegram ICURY:
https://t.me/icurycoin (vă rugăm, descărcați mai întâi Telegram App!)

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
Revolutia Bitcoin. Cum functioneaza banii digitali si cum se va schimba lumea in care traim.
Cambridge implementează plata prin cea mai rapida monedă
Shares
Share This