Afla ultimile noutati despre cripto-valuta sustinuta de Google

S-au creat o mulțime de idei negative neîntemeiate în legătură cu Ripple. Ripple va schimba lumea financiară, în timp ce mulți dintre voi iau în considerare părerile anti-XRP. Acum foarte serios, un tampit ti-a zis candva ca xrp este moneda bancilor care vor sa iti vanda tie XRP ca ele sa aiba Bitcoin si Ethereum iar tu l-ai crezut fara sa faci propiul research…. 

Dacă ești deschis față de oportunitatea de a privi în viitor și nu ai lăsat aceaste comentarii asupra XRP să pătrundă în procesul de luare a deciziilor, uite cateva noutati:

• Ripple este susținut de Google.

• XRP continuă să fie adăugat la multe exchange-uri noi, cinci, numai în această săptămână.

• Ripple semnează cu o nouă bancă (minim) pe săptămână.

• Western Union va implementa xRapid foarte curând.

• Moneygram și Santander vor lucra cu aplicațiile Ripple și XRP.

• 8000 de puncte de vânzare din Coreea de Sud au aprobat achizițiile prin XRP.

• Lansarea SBI Exchange este iminentă. Va exista o creștere substanțială atunci când acest Ripple va fi lansat pe piață și va crește considerabil lichiditatea. Japonezii iubesc Ripple, aproape la fel de mult ca și coreenii.

MoneyTap susținut de SBI App care în curând pentru a fi lansat și se va conecta la peste 60 de bănci japoneze. Este masiv.

• Acum poți trimite mesaje text XRP direct peer to peer. Jocul se schimbă. Privește cum  majoritatea companiilor de comunicații și mass-media vor lua avânt în lunile următoare. Ideea va fi probabil cumpărată, modernizată și implementată.

• Presiunea este pe Coinbase pentru a adăuga noi active, în ciuda a ceea ce spun despre orice. Oportunitatea inteligentă, imensă de a face bani în cazul în care Coinbase adaugă XRP, așa cum o cere piața. Încă mai simt că acest lucru se va întâmpla foarte curând, fără un anunț prealabil și numai listarea va face valoarea XRP sa crescă cu minim 400% în ziua respectivă.

• Opinia publică: Ripple devine un nume de încredere și e respectat în lumea financiară. Mulți oameni de pe forum sunt împotriva Ripple,  de parcă succesul echipei lor de fotbal depinde de ea – zgomot de fundal. Aceasta este o monedă, nu o echipă sau ceva la care să ovaționezi. Mediile financiare respectă acum brandul Ripple și echipa. Ripple este acum o parte integrantă și respectată.

• Donații uriașe pentru cauze sociale care necesită exploatarea emoțiilor fac minuni pentru sentimentul față de anumite companii și bunuri. Ripple a realizat obiective instinctuale și extrinseci odată cu donarea a 29 de milioane de dolari pentru peste un milion de copii din școli. Incredibil!

• Peste 300 de persoane din întreaga lume merg să lucreze pentru Ripple în fiecare zi, cu singura intenție de a se remarca, de a genera și de a menține relații și de a rezolva o problemă reală a lumii în care trăim, să aducă soluții care vor salva băncile și instituțiile financiare de la a pierde milioane. Milioane pe care acele bănci le pot reinvesti apoi, își pot dezvolta propria marcă, își pot plăti acționarii sau pot dona pentru cauze nobile.

• Ripple se bazează pe miliarde de XRP. Este o parte esențială a intereselor lor de a asigura că propriul lor activ continuă să câștige valoare. Continuă și spune-mi „Dar băncile nu vor folosi XRP” sau „Moneda centralizată frauduloasă„. Nimănui nu ii pasă de aceste comentarii stupide.

Întrebă-te dacă există un alt activ digital sau criptomonedă care să fie măcar aproape de a realiza ceea ce realizează Ripple și XRP în prezent?

Cu toată seriozitatea, este ca și cum ai compara Coca-Cola cu stand-urile de limonadă . Cele mai multe (nu toate) monede nu fac nimic productiv (nu rezolva nicio problema reala),  în timp ce Ripple rezolva problema transferului instant de bani si a lichiditatii (care tine blocati 27 trilioane de dolari)
Pentru mine, nu e
xistă o monedă mai promițătoare.

Ripple sta la baza altor cripto-valute, deschizând calea pentru succesul activelor digitale legitime și arătându-ne tuturor cum trebuie schimbat sistemul pentru a avea loc acceptarea și adoptarea în masă a monedei.

Nu ai investit inca in Ripple? Acum este probabil cel mai oportun moment.

Poti cumpara XRP, instant cu cardul aici. Aceasta este platforma pe care o folosesc eu.

De asemenea te invit sa te alaturi grupului de pe facebook:  Criptomonede Romania.
Impreuna suntem mai bine informati si mai puternici.

Verifica pretul criptovaluterlor pe www.criptomonitor.ro  

P.S

Acesta articol reprezinta parerea mea personala si nu poate fi considerat ghid de investitii.

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.
Ultimul videoclip de pe Vlog-ul personal

Couple Travel Vlog | Maldives

Camera GoPro Hero 5 + Karma Grip Drone: DJI Mavic Pro Andrei Ursachi: ➤ Facebook http://fb.com/andrei.ursachi91 ➤ Instagram http://instagram.com/an…


Alte articole similare
Criptovaluta care va schimba lumea si va permite transferul instant de bani oriunde in lume.
NEO vs. Ethereum: Poate NEO sa aiba cea mai puternică crestere în 2018?
Shares
Share This