Cambridge implementează plata prin cea mai rapida monedă

Cambridge Global Payments – o filială a FLEETCOR Technologies și un furnizor global de soluții  pentru efectuarea plăților în scopuri comerciale – lansează un program pilot pentru utilizarea XRP în fluxurile de plăți transfrontaliere prin intermediul xRapid. Cambridge deține în prezent peste 13.000 de clienți din întreaga lume și gestionează anual 20 de miliarde de dolari în tranzacții internaționale. Incorporarea XRP în aceste fluxuri va oferi clienților lor o opțiune de a plătii care este semnificativ mai rapidă, mai ieftină și mai transparentă. Cambridge se alătură celor cinci instituții financiare importante care au anunțat în mod public că încep să utilizeze xRapid, inclusiv Cuallix, MoneyGram, IDT Corporation, Mercury FX și Western Union.

De asemenea, explorează software-ul xCurrent al Ripple pentru mesagerie și în cazul tranzacțiilor internaționale, utilizat în prezent de peste 100 de instituții financiare.

Cambridge intenționează să folosească xRapid pentru a îmbunătăți serviciile pentru clienți

Cambridge lucrează cu firme mari și mici, pentru a facilita efectuarea plăților sigure pentru combustibil, taxe, cazare și datorii generale, prin propriile sale rețele de plăți în America de Nord, America Latină si Europa. Aceste fluxuri de plăți internaționale permit o experiență simplificată pentru clienții care depind de Cambridge pentru a-și asigura afacerile lor să se extindă. Cu xRapid, Cambridge își propune să ofere o experiență și mai bună acelor clienți.Mark Frey, directorul executiv al Cambridge Global Payments, este încrezător că soluțiile de tip blockchain, cum ar fi xRapid, nu numai că ajută Cambridge să îmbunătățească calitatea procesului de plățil din prisma clienților, ci și să stimuleze inovația critică în industria lor.

Suntem încântați de perspectivele pe care acest program pilot este de așteptat să le ofere și vom folosi acele informații pentru a ajuta atât Cambridge, cât și FLEETCOR să dezvolte soluții optime pentru facilitarea procesului plăților internaționale”, a spus Frey.

Ne străduim să furnizăm cele mai bune servicii de plăți transfrontaliere la cea mai bună viteză și de cea mai mare transparență. Așteptăm cu nerăbdare să explorăm modul în care Ripple ne poate ajuta să continuăm să îmbunătățim experiența clienților utilizând noile tehnologii. 

Adoptarea continuă a activelor digitale va revoluționa plățile transfrontaliere

Pe măsură ce Cambridge și mai multe instituții financiare încep să utilizeze xRapid pentru a furniza lichiditate, pentru a încuraja fluxul de capital din lume, cerut în sistemul de plăți internaționale de astăzi, capitalul poate deveni unul disponibil și folosit în moduri noi. Directorul de dezvoltare a afacerilor al lui Ripple, Danny Aranda, crede că parteneri precum Cambridge recunosc potențialul revoluționar pe care XRP îl are pentru instituțiile financiare.

Ne concentrăm să colaborăm cu parteneri precum Cambridge care înțeleg beneficiile activelor digitale și credem în utilizarea XRP pentru a depăși ineficiențele sistemului global de plăți”, a declarat Aranda. „Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu Cambridge cadrul acestui program pilot pentru a spori viteza și transparența plăților transfrontaliere pentru clienții lor.

       

Cum poti investi in XRP?

Poti cumpara criptomonede folosind cardul, paypal chiar si transfer bancar  pe Etoro.

Uite de ce am ales sa tranzactionez pe Etoro:

  • permite cumpararea de criptomonede instant si le stocheaza pentru tine
  • este una dintre cele mai bine cotate platforme din lume
  • este autorizata sa opereze in Europa de catre autoritati
  • permite cumpararea de actiuni la toate companiile din lume (Apple, Google, Index SUA , Index global etc)
  • permite copierea activitatii userilor (poti cauta cei mai buni investitori de pe platforma sau poti copia activitatea mea) (Userul meu este ExqTer)

Daca nu stii inca daca esti sau nu pregatit sa investesti in Criptomonede, sfatul meu este urmatorul:

1.Inscrie-te pe Etoro dand click aici.

66% din conturile investitorilor cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

2.Descarca aplicatia din app store.

3.Foloseste News Feed-ul din Etoro (similar cu cel de la facebook) pentru a fi la curent cu tot ce se intampla in piata Crypto.

De asemenea te invit sa te alaturi grupului de pe Facebook:  Criptomonede Romania.
Impreuna suntem mai bine informati si mai puternici.

Aici poti verifica pretul XRP.

P.S

Acest articol reprezinta parerea mea vizavi de criptomonede si nu parerea unui „specialist bursier”. Cred cu tarie ca criptomonedele vor revolutiona lumea la fel cum a facut-o candva internetul.

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
Totul despre Ethereum si Ripple(XRP) criptomonedele care te pot imbogati in 2018
10 Elemente care te vor ajuta să te individualizezi în sfera afacerilor
Shares
Share This