Lansarea MoneyTap – aplicatia care permite tranzactionarea instantanee in Japonia

Linia Japan Bank va lansa o aplicatie revolutionara smartphone numita „MoneyTap“ – alimentata de tehnologia blockchain Ripple – pentru a permite clientilor bancari sa tranzactioneze instantaneu, 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana.

„MoneyTap” este prima aplicatie mobila de acest gen care urmează sa fie dezvoltata si utilizata de banci multiple.

Trei membri ai consortiului bancilor din Japonia: SBI Net Sumishin Bank, Suruga Bank si Resona Bank vor fi primii care vor folosi aplicatia mobila in toamna anului 2018. Ulterior, va fi o lansare esalonata catre restul consorțiului bancar.

Consortiul bancar din Japonia, condus de SBI Ripple Asia, este format din 61 de banci care acopera mai mult de 80% din toate activele bancare din Japonia.

Flexibilitatea privind platile interne este limitata în Japonia: tranzactiile trebuie sa aiba loc in zilele lucrătoare si intre orele 8:30 și 3:30 pm.

 

Platile interne platite de catre Blockchain vor accelera tranzactiile si vor reduce costurile

„MoneyTap” permite clientilor consortiului bancar sa efectueze plati interne instantanee si necesita doar un cont bancar, un numar de telefon sau un cod QR.

In plus, MoneyTap ajuta la eliminarea costurilor asociate cu comisioanele bancare si ATM-urilor existente care se aplica in prezent transferurilor de bani interne in Japonia, facand aceste plati nu doar mai rapide, ci si mai putin generale.

„Suntem mandri sa folosim tehnologia blockchain Ripple prin noua noastra aplicatie mobila, MoneyTap, pentru a imbunatati infrastructura platilor din Japonia”, a declarat Takashi Okita, CEO al SBI Ripple Asia.

„Impreuna cu increderea, fiabilitatea si disponibilitatea consortiului bancar, putem elimina ingreunarea platilor si putem crea o experienta de plata mai rapida, mai sigura si mai eficienta pentru clientii nostri”.

 

Ripple doreste sa revolutioneze platile interne

„Lansarea aplicației mobile MoneyTap arata angajamentul continuu Ripple de a oferi partenerilor sai din Asia si din lume, soluții pe baza blockchain-ului care imbunatătesc în mod considerabil calatoria platilor clientilor“, a declarat Emi Yoshikawa, director de parteneriate la Ripple.

„Suntem mandri sa oferim aceasta tehnologie gata de productie care are aplicatii pentru infrastructura de plati interne”.

Cum poti investi in XRP?

Poti cumpara criptomonede folosind cardul, paypal chiar si transfer bancar  pe Etoro.

Uite de ce am ales sa tranzactionez pe Etoro:

  • permite cumpararea de criptomonede instant si le stocheaza pentru tine
  • este una dintre cele mai bine cotate platforme din lume
  • este autorizata sa opereze in Europa de catre autoritati
  • permite cumpararea de actiuni la toate companiile din lume (Apple, Google, Index SUA , Index global etc)
  • permite copierea activitatii userilor (poti cauta cei mai buni investitori de pe platforma sau poti copia activitatea mea) (Userul meu este ExqTer)

Daca nu stii inca daca esti sau nu pregatit sa investesti in Criptomonede, sfatul meu este urmatorul:

1.Inscrie-te pe Etoro dand click aici.

66% din conturile investitorilor cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

2.Descarca aplicatia din app store.

3.Foloseste News Feed-ul din Etoro (similar cu cel de la facebook) pentru a fi la curent cu tot ce se intampla in piata Crypto.

De asemenea te invit sa te alaturi grupului de pe Facebook:  Criptomonede Romania.
Impreuna suntem mai bine informati si mai puternici.

Aici poti verifica pretul XRP.

P.S

Acest articol reprezinta parerea mea vizavi de criptomonede si nu parerea unui „specialist bursier”. Cred cu tarie ca criptomonedele vor revolutiona lumea la fel cum a facut-o candva internetul.

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
era internetului
Cum poti investi usor in criptomonede!? [Ghid pentru incepatori]
Cat de mult ai fi castigat daca ai fi investit 100 euro in bani digitali in 2017?! Afla de aici
Shares
Share This