Totul devine posibil – in era digitala, după Cobalt, inclusiv tranzacțiile într-o secundă

Ripple (XRP) – XRP HODrs și-au păstrat poziția de până acum bazându-se pe strategia lor, în timp ce așteaptă și se întreabă când vor fi realizate zeci de proiecte pe care compania Ripple le are în curs de desfășurare pentru XRP. Când va anunța Western Union dacă va folosi XRP pentru plățile transfrontaliere? Când va face MoneyGram la fel? Va deveni Santander prima bancă care lansează o aplicație mobilă XRP la scară, permițând persoanelor fizice să realizeze tranzacții și plăți transfrontaliere prin simpla atingere a unei pictograme?

Există un motiv pentru care nu mai există știri noi despre XRP , și asta probabil tocmai pentru că Ripple așteaptă o actualizare majoră a consensului pentru XRP care urmează să fie executată – puțin discutată, actualizarea algoritmului pe care vizionarii XRP o realizează acum și pentru care au publicat o nouă lucrare în repozitoriul informatic al Universității Cornell intitulată „Cobalt: BFT Governance in Open Networks” de Ethan MacBrough – un vizionar cripto care lucrează pentru compania Ripple și care are viteza viitoare a XRP aparent în mâinile sale.

Cu algoritmul Cobalt, viteza și fiabilitatea XRP cresc în mod extraordinar, reducând viteza pentru o tranzacție transfrontalieră XRP la doar 1 secundă – este cu până la 75% mai rapidă decât durata existentă de 3 până la 4 secunde pentru ca o tranzacție transfrontalieră să se finalizeze.

Deși viteza cripto-valutei primește cea mai mare recunoaștere, probabil cel mai interesant aspect al actualizării Cobalt este că îmbunătățește considerabil fiabilitatea naturii descentralizate a XRP – depășind cu mult actualul protocol de descentralizare al Bitcoin, Ethereum și alte valute din Blockchain. Odată cu actualizarea, tranzacțiile XRP vor fi foarte stabile chiar și în prezența actorilor rău-intenționați. Potrivit lucrării, Cobalt va oferi XRP un algoritm de dispersie atomică „care funcționează în rețele cu încredere neuniformă și fără acordul global asupra participanților și este probabilist garantat să facă progrese chiar și în prezența unor defecte maximale și asincronii arbitrare” . Această îmbunătățire aflată în progres este importantă deoarece va crește considerabil fluxul de XRP, reducând potențialul ca tranzacțiile XRP să se blocheze. Obținerea unui blocaj este un termen care descrie un stand în sistemul XRP, în general un stand foarte scurt, care nu este permanent, dar care ar putea dura o secundă sau două.

Cu toate acestea, în scopul transformării sistemului de plăți transfrontaliere din industria bancară, XRP trebuie să fie în cea mai bună alegere posibilă pentru a asigura fluxul neîntrerupt al plăților transfrontaliere. Astfel, tranziția la algoritmul Cobalt este esențială. Atunci când Cobalt se alătură acestui proces, puteți paria că toate anunțurile pe care băncile și instituțiile financiare le vor face referitoare la utilizarea XRP vor avea loc în cele din urmă.

SLOW- DOWN VS. OPRIRE

Probabil că vi s-a întâmplat de o sută de ori. Doriți să utilizați cardul de credit dar tranzacția nu se poate realiza. Vi se cere să încercați din nou cardul. Procesul se repetă, începeți să credeți că banda magnetică e problema, dar mai mult decât probabil, sistemul de tranzacții este cel care nu funcționează. Cu algoritmul Cobalt pentru XRP, sistemul nu ar trebui să se oprească niciodată. Atunci când există întârzieri în transmisie, sistemul XRP va încetini. Această caracteristică a Cobalt adaugă apoi o mare siguranță sistemelor financiare care intenționează să utilizeze XRP în plățile transfrontaliere și alte tranzacții financiare.

Deși mulți au vorbit despre faptul că XRP nu a efectuat niciun upgrade de curând, este probabil faptul că Ripple nu a văzut oportunitatea pe care o poate avea alături de Cobalt. Pentru cei care se întreabă când va începe această colaborare, ar trebui probabil să nu mai cauți știrile care anunță parteneriatul. Deoarece odată ce Cobalt va începe să lucreze, nu va mai exista aproape niciun impediment al utilizării XRP în industria financiară.

Potrivit unei surse interne pentru oracletimes.com, actualizarea Cobalt vine în curând – ceea ce înseamnă că nu suntem siguri exact când se va întâmpla. Dar dacă sursa noastră este corectă, se va întâmpla în următoarele câteva zile, în următoarele săptămâni sau poate chiar în următoarele câteva luni. Cel mai important este că vizionarii cripto ai Ripple lucrează zilnic, zi și noapte, pentru a transforma parteneriatul cu Cobalt în realitate.

Cum poti investi in XRP?

Poti cumpara criptomonede folosind cardul, paypal chiar si transfer bancar  pe Etoro.

Uite de ce am ales sa tranzactionez pe Etoro:

  • permite cumpararea de criptomonede instant si le stocheaza pentru tine
  • este una dintre cele mai bine cotate platforme din lume
  • este autorizata sa opereze in Europa de catre autoritati
  • permite cumpararea de actiuni la toate companiile din lume (Apple, Google, Index SUA , Index global etc)
  • permite copierea activitatii userilor (poti cauta cei mai buni investitori de pe platforma sau poti copia activitatea mea) (Userul meu este ExqTer)

Daca nu stii inca daca esti sau nu pregatit sa investesti in Criptomonede, sfatul meu este urmatorul:

1.Inscrie-te pe Etoro dand click aici.

66% din conturile investitorilor cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

2.Descarca aplicatia din app store.

3.Foloseste News Feed-ul din Etoro (similar cu cel de la facebook) pentru a fi la curent cu tot ce se intampla in piata Crypto.

De asemenea te invit sa te alaturi grupului de pe Facebook:  Criptomonede Romania.
Impreuna suntem mai bine informati si mai puternici.

Aici poti verifica pretul XRP.

P.S

Acest articol reprezinta parerea mea vizavi de criptomonede si nu parerea unui „specialist bursier”. Cred cu tarie ca criptomonedele vor revolutiona lumea la fel cum a facut-o candva internetul.

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
5 moduri în care poți deveni antreprenor încă din colegiu
Analiza pietei bursiere. La ce ne putem astepta?
Shares
Share This