Informatii despre colecția de NFT-uri Shine de la Stailer

Ce este Stailer?

Compania Stailer a fost lansată în data de 14 Noiembrie 2020 în Cluj-Napoca cu obiectivul de a digitaliza industria de înfrumusețare din România. Concret, Stailer își propune să ofere utilizatorilor posibilitatea de a descoperi și verifica în timp real disponibilitatea saloanelor și frizeriilor și de a face o programare online. Mai mult de atât, în cadrul platformei, utilizatorii pot verifica prețurile practicate de saloane, portofoliul de lucrări și recenziile autentice ale altor utilizatori care au folosit platforma.

Deci Stailer este o platforma de rezervari online la salone si frizerii?

Relativ; Viziunea noastră este de a construi o rețea socială adresată industriei de beauty, un fel de LinkedIn construit în jurul profesioniștilor din industria de înfrumusețare. Am pornit demersuri în direcția aceasta, iar în acest moment există un „Feed” unde utilizatorii pot naviga și descoperii profesioniștii după lucrările din portofoliul lor de clienti. Este un prim pas în direcția de rețea socială, ne dorim să evoluăm mai mult în aceasta direcție, însă, pentru ca ideea noastră să devină realitate, avem nevoie de finanțare.

Video de prezentare – „Feed” pentru stiliști și serviciile lor

Finanțare?

Deși aparent nu am dus lipsa de finanțare întrucât am ridicat 2M euro până în acest moment, indicatorii de performanță au fost mereu setați in jurul metricilor care indică adopția în piață de către consumatori. Asta ne-a forțat să alocăm multe resurse către marketing pentru a stimula adopția în piață într-un timp scurt.

Am crescut… în medie creștem cu 35-50% de la o lună la alta. Vom termina luna aprilie 2022 cu 30.000 de rezervări efectuate de către utilizatori prin platforma Stailer, în comparație cu 700 de rezervări înregistrate în urmă cu doar un an, în luna aprilie 2021. Menționez aici că luăm în considerare doar rezervările efectuate de utilizatori și nu ținem cont de programările manuale adăugate de stiliști în aplicație. Mai jos puteți vedea un grafic care evidențiază căutările pe brand în Google, un indicator obiectiv care arată puterea oricarui brand.

Căutările pe brandul Stailer în Google – creștere exponențială

De ce lansăm o colecție de NFT-URI?

Video de Prezentare – Stailer Shine NFT

Din mai multe motive: primul fiind nevoia de finanțare. Ne dorim să susținem creșterea accelerată, ne dorim să investim în produs, ne dorim să lansăm produsul internațional în Budapesta și în Istanbul. În Budapesta avem de la începutul anului o echipă condusa de Laszlo care înregistrează saloane în platforma. În Istanbul avem un sediu și suntem în plin proces de înregistrare a filialei și de recrutare a directorului executiv de vânzări. Toate fondurile adunate din vânzarea NFT-urilor vor fi folosite pentru a finanța expansiunea Stailer.

Prin emiterea acestor “legitimații VIP”  Stailer împuternicește deținătorii (prin recenziile gold) și îi transformă într-o “autoritate de control” cu rolul de a evalua gama saloanelor de lux într-un mod obiectiv și transparent. Va rezulta de aici un TOP obiectiv al celor mai bune saloane de LUX care va fi pus la dispoziție utilizatorilor interesați de astfel de servicii. 

Beneficiile pentru deținători

Asa cum vor fi listate pe  landing page-ul dedicat colectiei: 

  • VIP în industria de beauty din România. Pe viață! – Oriunde ai merge, la orice serviciu. Tratament preferențial în toată rețeaua de saloane din platforma Stailer.
  • Exclusivitate – 0,1% din populația României va deține un NFT “Shine” by Stailer. Doar 8888 de exemplare vor exista vreodată pe piața din România.
  • VIP Concierge – Nevoi speciale? Nicio problema, asistentii virtuali  Stailer  sunt aici pentru comunitatea VIP cu un serviciu dedicat de concierge.
  • Preturi preferentiale – Deținătorii colecției vor avea prețuri reduse cu până la 35% la toate saloanele participante în programul Stailer ads.
  • Cash back – Orice serviciu rezervat prin aplicatie aduce 1 Euro cash-back.
  • Oferte exclusiviste – Tratament preferențial, băuturi, discount-uri, etc. Fiecare salon din rețea va lista individual beneficiile acordate deținătorilor colecției SHINE.
  • Recenzii Gold – Recenziile oferite saloanelor de către deținătorii colecției Shine au statut special și vor fi evidențiate separat. Totodată, recenziile gold au impact asupra algoritmului de căutare, influențând ordinea în care sunt afișate saloanele utilizatorilor.
  • VIP Events Guest – Pe covorul roșu alături de vedete. Acces gratuit la evenimentele exclusiviste de beauty organizate de STAILER.
  • NFT-uri Jackpot – Te simti norocos? 8 NFT-uri Jackpot vor fi alimentate gratuit în fiecare an cu 8888 lei pentru a fi utilizați la saloanele din reteaua Stailer.

Când va fi lansată colecția?

Private sale-ul va începe între 20-25 mai. Update: Am lansat pagina de pre-lansare a colectiei: https://stailer.ro/nft

Valoarea nft-urilor se va aprecia în timp?

Intrinsec valoarea lor este legată de succesul și expansiunea rețelei Stailer. Pe măsură ce rețeaua se extinde și mai mulți utilizatori folosesc Stailer cererea pentru un statut special în cadrul rețelei va crește în timp ce oferta va rămâne foarte limitată.

Cele 8888 de NFT-uri vor fi lansate pe blockchain-ul Elrond și vor putea fi achiziționate atât cu moneda EGLD cât și cu fiat folosind orice card bancar. Aceasta este singura colecție care va fi lansată vreodată în România de către Stailer.

Update: Am lansat pagina de pre-lansare a colectiei: https://stailer.ro/nft

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.

Alte articole similare
5 reguli în afaceri pe care trebuie să le înveți până la varsta de 30 de ani.
Perseverența este cea mai importantă cheie spre succes
Shares
Share This