Legitimațiile VIP Shine by Stailer – Beneficii

Beneficii Reale și Palpabile

1. VIP pe viață în industria de beauty din România: oriunde ai merge, la orice serviciu, ai tratament preferențial, în toată rețeaua de saloane din platforma Stailer.

2. Exclusivitate – 0,1% din populația României (Total Addresable Market) va deține un o Legitimație Shine by Stailer. Doar 8888 de exemplare vor exista vreodată pe piața din România.

3.Prețuri preferențiale – Deținătorii colecției vor avea prețuri reduse cu până la 35% la toate saloanele participante în programul Stailer Ads.

4. VIP concierge – Nevoi speciale? Nicio problema, asistenții virtuali Stailer sunt aici pentru comunitatea VIP cu un serviciu dedicat de concierge.

5. Cash back – Orice serviciu rezervat prin aplicație aduce 1 euro cash back.

6. Oferte exclusiviste – Utilizatorii VIP beneficiază de tratament preferențial în saloanele din ecosistemul Stailer (discount-uri, băuturi, etc.).

7. Recenzii Gold – Recenziile oferite saloanelor de către deținătorii colecției Shine au statut special și vor fi evidențiate separat. Acestea au impact și asupra ranking-ului saloanelor din aplicație.

8. Legitimații VIP Legendary: Te simți norocos? – 8 Legitimații VIP Legendary vor fi alimentate gratuit în fiecare an cu 8888 RON pentru a fi utilizați în saloanele din rețeaua Stailer.

9. VIP Guest Events – pe covorul roșu alături de vedere – Acces gratuit la evenimentele de beauty organizate de Stailer, inclusiv Gala Stailer care va fi organizată anual și va reuni profesionișfti de top din domeniu, vedete și deținători ai legitimaților VIP.

Achiziția unei legitimații este o investiție

Valoarea legitimaților VIP din colecția Shine poate crește direct proporțional cu dezvoltarea companiei Stailer.

În momentul de față Legitimațiile se află în faza de achiziție privată însemnând că cei ce achiziționează acum vor putea rezerva propria legitimație VIP (acest privilegiu este oferit doar primilor 888 care se înscriu – zilnic un număr considerabile de persoane fac rezervări, deci au posibilitatea să-și aleagă legitimațiile cele mai rare). Fiecare investitor poate achiziționa mai multe legitimații Shine by Stailer.

De unde cumpăr?

Poți achiziționa o Legitimație VIP accesând site-ul: https://stailer.io/ , iar apoi accesând formularul de înscriere ca VIP. La scurt timp după ce ai completat formularul vei fi contactat de un membru din echipa noastră de concierge.

Nu uita!

Abonează-te și dă like paginii de Facebook Andrei Ursachi . Pentru a fi pus la curent cu ultimele informații ce-ți vor putea fi de folos în viață și în afaceri te aștept aici pe blog.
Pages: 1 2


Alte articole similare
5 moduri în care poți deveni antreprenor încă din colegiu
in ce investim
Unde investim în 2022, anul cu inflație record: bursa, depozite, titluri de stat, NFT-uri sau imobiliare
Shares
Share This